Clubul FC Argeş organizează un concurs inedit, destinat oricărui simpatizant al „vulturilor violeţi”, iubitor de grafică şi/sau design, de oriunde ar fi, pentru realizarea tricourilor de joc ale echipei de fotbal pentru sezonul viitor.

Tricouri pe care, sperăm, jucătorii pregătiţi de tehnicienii Mihai Ianovschi şi Andrei Prepeliţă le vor purta şi la anul tot pe prima scenă a fotbalului românesc.

Perioada de depunere a proiectelor este de azi inclusiv până pe 20 februarie 2021.

Perioada de votare a proiectelor va fi 25 februarie 2021 – 10 martie 2021. Machetele vor fi trimise în format editabil la adresa concurs@argesfc.ro.

După expirarea termenului de depunere a proiectelor, cele mai bune creații vor fi supuse votului publicului, urmând ca designul clasat pe locul 1 să devină tricoul oficial al clubului pentru sezonul 2021.

Reguli privind grafica

Culoarea predominantă a tricoului – alb cu inserții violet.

Desene grafice obligatorii:

Stema clubului (pe piept și în partea stângă), chipul lui Nicolae Dobrin şi tricolorul României.

„De asemenea, se impun câteva reguli particulare pentru ca acest tricou să fie în conformitate cu regulamentul jocului de fotbal:

Mâneca stângă trebuie lăsată liberă, spatele tricoului în zona de imprimare a numărului trebuie să fie monocoloră, nu trebuie să apară în grafică alte modele întâlnite la diferiți producători de echipamente sportive.

Nu se pot folosi simboluri de genul: trei dungi paralele, virgula alungită, panteră, pumă sau alte simboluri cu trimitere la brand-uri de echipamente sportive.

NU SE POT FOLOSI SIMBOLURI GRAFICE PROTEJATE PRIN DREPTURI DE AUTOR SAU GRAFICE COPIATE DE PE DIFERITE SITE-URI, GRAFICE TIP PINTEREST.

Fiecare proiect trebuie însoțit de o explicație a simbolisticii folosite. Câștigătorul va fi primul posesor al tricoului oficial și va avea misiunea de a prezenta produsul la începutul sezonului”, a anunţat azi clubul FC Argeş, pe site-ul său oficial.

În imagine, unul dintre modelele de tricouri de joc folosite de FC Argeş în sezonul actual al primei ligi la fotbal.

1 COMENTARIU

  1. Pentru Liga 2,of course..ca de liga 1,pe Vlădoiu si gașca lui Gentea ii doare exact in penis.

    Să sperăm că vă înşelaţi şi că vom rămâne şi la anul în prima ligă. Deşi va fi… nu greu, ci extraordinar de greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here