„Filarmonica Piteşti organizează joi, 20 iunie, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, un concert simfonic umanitar, cu pagini muzicale semnate de Mozart și Beethoven”, anunţă Filarmonica.

Concertul e organizat pentru salvarea vieții piteșteanului Marian Ciucă. Acesta are nevoie urgentă de transplant de plămâni. În momentul actual, este internat la Spitalul de pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București.

„Alături de orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de Tiberiu Oprea, revine, ca solistă, pianista Andreea Butnaru.  

În program: Wolfgang Amadeus Mozart – Concert pentru pian nr. 21 în Do major și Ludwig van Beethoven – Simfonia nr. 2 în Re major”, se arată într-un comunicat de presă al Filarmonicii.

Maestrul Tiberiu Oprea, dirijorul Filarmonicii piteştene, nu mai are nevoie de nicio prezentare, domnia-sa fiind binecunoscut melomanilor.

Pianista Andreea Butnaru (foto sus) a debutat la 11 ani ca solistă şi a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti (UNMB).

A obţinut numeroase premii naţionale şi internaţionale la concursurile de gen. Este cadru didactic la UNMB, clasa muzică de cameră şi e deja o obişnuită a scenei din Piteşti.

sursa foto: Filarmonica Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here