Paula Seling pregătește un concert de excepție la Curtea de Argeș, la Casa de Cultură „George Topîrceanu”, pe 19 august, ocazie cu care va încânta publicul larg cu piesele sale celebre care i-au adus notorietatea de-a lungul timpului. Artista se mândrește cu o carieră în televiziune fără cusur, este compozitoare, personalitate TV, așadar, o adevărată plăcere pentru publicul larg de a asista la concertul cântăreței.

Paula promite să vină în fața participanților, ca de fiecare dată, prezentând o gamă largă de genuri muzicale: rock, jazz, jazz-rock, soul, ritm și blues. Totodată, nu vor lispsi nici invitații speciali care vor acompania prezența artistei pe scenă. Concertul vine după ce întreaga țară s-a confruntat cu o perioadă extrem de grea, atunci când restricțiile impuse în pandemie au fost dificil de suportat. Evenimentul reprezintă astfel pentru argeșeni un moment de respiro atât de necesar, construit pe ritmuri de muzică de calitate.

De asemenea, pentru că nu trebuie să uităm tragediile prin care am trecut, artista a cântat două piese în memoria victimelor episodului Colectiv, acolo unde 31 de persoane și-au pierdut viața și aproximativ 100 de persoane au fost rănite. Momentul a fost unul tragic în istoria recentă a țării noastre și de fiecare dată amintirea lui nu poate decât să ne înmoaie sufletele. Cele două piese nu vor lipsi de la concert. Avem așadar, pe lângă distracție și puțină sensibilitate, venită de altfel tot din necesitățile noastre de zi cu zi.

Seara de 19 august se va arăta încântătoare pentru doritorii care-și vor aloca câteva ore din vacanța de vară pentru un concert pe cinste. Evenimentul va începe în jurul orei 19, iar prețul biletului de intrare este de 40 de lei.

Paula Seling nu este la prima reprezentaţie la noi în judeţ. În ultimii ani, artista a mai concertat la Mioveni şi pe scena Filarmonicii din Piteşti, locuri de unde a cules, de fiecare dată, ropote de aplauze.

sursa foto: Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” Curtea de Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here