Concedieri masive la Vodafone România

Date:

Share post:

Compania Vodafone, al doilea cel mai mare operator de telefonie mobilă din lume, va concedia în acest an financiar 1.700 de angajaţi de la centrele sale de servicii din România, Egipt şi India.

Asta înseamnă aproximativ 8% din forţa sa de muncă pe acest segment, a anunţat viitorul director general al companiei, Nick Read, la o conferinţă desfăşurată la New York, informează publicaţia Financial Times, citată de agenţiile de presă de la Bucureşti.

Concedierile fac parte dintr-un plan mai amplu al companiei Vodafone, care vizează reducerea costurilor cu opt miliarde de euro.

Acesta a adăugat că Vodafone ia, de asemenea, în considerare şi vânzarea a zeci de mii de turnuri de telefonie mobilă pentru a reduce datoria companiei, cifrată acum la 31 de miliarde de euro.

Din cei 1.700 de angajaţi ai Vodafone care urmează să fie concediaţi nu se ştie câţi sunt din România. De asemenea, nu există nici cifre disponibile pentru judeţul Argeş.

Un specialist Vodafone contactat de noi ne-a mărturisit, însă, sub protecţia anonimatului, că majoritatea concedierilor vor afecta Vodafone România, nu Egiptul şi India.

Sursa citată ne-a mai spus că estimează că, la nivel de judeţ Argeş, şi-ar putea pierde locurile de muncă în jur de câteva zeci de angajaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Tablouri din închisori comuniste

Descrise recent, cu amar inevitabil, de două victime ”găzduite”...

Accident pe drumul expres Craiova-Piteşti. Circulaţie închisă de tot

Traficul pe drumul expres Craiova-Piteşti (DEx 12) este blocat...

16 august, zi naţională de comemorare a martirilor Brâncoveni

"Ziua de 16 august este marcată în fiecare an...

Începe sesiunea bacalaureatului de toamnă

Marţi, 16 august va avea loc proba scrisă la...