Instituția Prefectului Argeș informează că verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astfel, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Vă amintim că puteți sesiza și dumneavoastră neregulile în ceea ce privește aplicarea măsurilor de protecție sanitară la linia telefonică TELVERDE- 0800800165.

În același timp, Instituția Prefectului face apel către argeșeni să respecte cu strictețe regulile de protecție sanitară: purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței fizice și igiena mâinilor.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 662 de persoane aflate în izolare. Totodată, au fost verificate 97 de societăți comerciale, 274 de persoane au fost legitimate și 135 de autoturisme verificate, în cadrul acțiunilor punctuale.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7000 de lei.

Pompierii argeșeni au verificat 28 de societăți comerciale și 313 de persoane fizice.

Dintre acestea din urmă, 29 au fost surprinse că nu respectau masurile de protecție individuală în spații închise și au primit avertismente.

Biroul de presă al Prefecturii Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here