Cu prilejul Competiţiei Naţionale de descarcerare şi acordare a primului ajutor calificat, ce are loc zilele acestea la Mioveni,  Primăria oraşului gazdă a organizat  o conferinţă de presă la care au participat: din partea ISU colonelul Radu Cristian, prefectul judeţului, Emilian Dragnea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Simona Brătulescu, din partea grupului Renault Cristian Nezoreanu, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, dar şi inspectorul şef al ISU Argeş, locotentenent colonel Bogdan Olar.

Competiţia pune la încercare atât cunoştinţele practice ale concurenţilor, cât şi pe cele teoretice în acordarea primului ajutor.

„Suntem onoraţi pentru acest eveniment. De asemenea, urez succes echipajelor participante la competiţie! Să câştige cel mai bun! Îmi pare nespus de rău că echipa de la Mioveni nu se află în finală, dar sperăm ca la anul să depăşim faza regională şi să ne asigurăm un loc în finală”, a declarat primarul Mioveniului, dl Ion Georgescu.

„Deschiderea oficială va avea loc la ora 16, pe platoul din faţa Casei de Cultură din Mioveni, iar finala competiţiei va avea loc vineri, pe data de 21 septembrie, la orele 14, atunci când vor fi înmânate premiile câştigătorilor competiţiei”, a anunţat Inspectorul Şef al ISU Argeş, locotenent colonel Bogdan Olar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here