„Acoperim costurile școlii de șoferi pentru tineri din medii defavorizate, pentru care existența permisului de conducere ar fi un avantaj sau o condiție la angajare, ori în îndeplinirea sau extinderea atribuțiilor de serviciu”, arată un comunicat de presă al fundaţiei „Pentru Comunitate”, sprijinită de compania petrolieră maghiară MOL.

Sunt acoperite costurile şcolii de şoferi pentru categoriile B, C, D, tractoare agricole și forestiere, tramvai, troleibuz.

Se pot înscrie tineri din mediile defavorizate, cu vârsta între 18-25 ani, care: 

 Sunt la începutul carierei profesionale, și/sau
– Doresc să ocupe un loc de muncă, și la angajare este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere,
– Au un loc de muncă / se află în activitate, și permisul de conducere ar fi un instrument benefic în îndeplinirea și/sau extinderea atribuțiilor de serviciu,
– Au permis de conducere, dar pentru ocuparea unui loc de muncă sau îndeplinirea atribuțiilor de serviciu este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie,
– Din alte motive doresc să obțină permis de conducere, dar nu au posibilități materiale pentru acoperirea cheltuielilor aferente.

În cadrul celor trei ediții ale programului de până acum, 52 de tineri au obținut permis de conducere, și alți 37 de beneficiari sunt programați pentru susținerea examenului sau se află în diferite faze ale cursurilor școlii de șoferi.

Înscrierile durează până în 25 ianuarie 2019.

Detalii și formular de înscriere: http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=733&Itemid=141&lang=ro

Programul este organizat de fundația „Pentru Comunitate”, din fondurile puse la dispoziție de MOL România, se mai arată în comunicatul de presă citat.

sursa foto: MOL România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here