Compania autohtonă Elis Pavaje își extinde fabrica din Prahova

Date:

Share post:

Cel mai mare producător român de pavaje, Elis Pavaje, își extinde fabrica de lângă Ploiești pentru a face față cererii în creștere de materiale pentru construcții și amenajări exterioare. Investiția este de 13 mil. de euro și provine din reinvestirea profitului, dar și din credite bancare.

Situată lângă Ploiești, la Stoenești, fabrica Elis Pavaje este cea de-a doua fabrică din cele cinci deținute de companie, și a fost construită în 2007. Având acum o suprafață de 5 ha, fabrica se va extinde cu încă 4 ha. Capacitatea de producție a acesteia se va dubla, urmând să ajungă la 10.000 mp de pavele / zi, de asemenea, urmează a se implementa utilaje pentru producția de rigole și elemente de canalizare.

Impactul pozitiv al extinderii fabricii va fi resimțit și în numărul de angajați, în prezent aici lucrează 60 de salariați, iar după extindere numărul total de persoane care va lucra va fi de 120. În prezent, compania are un număr total de 845 salariați.

CITIȚI ȘI: Oferă magie curții tale, în toamna plină de culoare!

Extinderea era necesară

„Extinderea fabricii de la Stoenești este necesară pentru a acoperi cererea din piață. Liniile de producție vor realiza toate gamele de produse Elis Pavaje: pavele premium și standard, dale, borduri, bolțari, blocheți, produse din beton pentru amenajarea grădinii, inclusiv elemente de canalizare și rigole, pe care nu le produceam până acum în această fabrică.

Emil Goța, directorul general al Elis Pavaje

Venim în sprijinul industriei noastre cu produse de calitate românești, realizate din materie primă de la noi din țară și din reciclarea materialelor de construcții. Cu această ocazie va crește și echipa noastră de la Stoenești și așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem și să integrăm în familia Elis Pavaje noi colegi”, a precizat Emil Goța, directorul general Elis Pavaje

Lucrările pentru extinderea fabricii vor fi finalizate în septembrie 2024, când vor fi puse în funcțiune și noile utilaje. Prin creșterea capacității de producție, Elis Pavaje își va consolida poziția de lider în topul producătorilor de materiale de construcții destinate amenajărilor exterioare.

Despre Elis Pavaje

Companie 100% românească, Elis Pavaje a fost înființată în 1991, în Petresti, județul Alba. Cu un sistem complet de produse și servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție prefabricate din beton vibropresat, consultanță și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj, Elis Pavaje este partenerul de încredere pentru dezvoltarea oricărui tip de proiect.

Din 2017, compania oferă și servicii de antrepriză generală pentru lucrări de infrastructură și amenajări exterioare. Având în prezent cinci unități de producție, cu o capacitate de 23.000 mp pavaj / zi, produsele Elis Pavaje – pavele, dale, borduri, rigole, bolțari, blocheți, produse din beton pentru amenajarea grădinii, elemente de canalizare din beton vibropresat – sunt disponibile printr-o rețea vastă de distribuitori, magazine de bricolaj, precum și în showroom-urile proprii din Petrești (Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț), Vințu de Jos (Alba) și Arad (Arad).

Începând cu 2019, compania a devenit și producătoare de pavele și borduri din andezit transilvănean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Laptele: prieten sau dușman? De ce să nu excluzi lactatele din alimentația ta

Laptele și produsele lactate fac parte din alimentația multor...

Gheorghe Zamfir, în concert vineri seară, în Piața Primăriei din Pitești

Maestrul naiului Gheorghe Zamfir va concerta vineri seară, de...

Ion Mînzînă: Dezvoltăm infrastructura rutieră din Mioveni (galerie foto)

Pentru Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean Argeș și...

Accident rutier grav la Mozăceni, în sudul județului Argeș

Un accident rutier grav a avut loc în această...

Cod galben de ploi și descărcări electrice în jumătatea vestică a țării. Vizat e și județul Argeș

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis azi o...