Compania aerian românească low-cost Blue air își suspendă toate zborurile regulate începând cu data de sâmbătă, 21 martie. a anunţat compania, printr-un comunicat de presă-

Oricum. de ieri, Blue Air nu mai efectuează decât acele zboruri prin care să aducă acasă cetăţenii şi rezidenţii români, prinşi de pandemie prin diverse colţuri ale Europei sau ale lumii.

Reproducem mai jos integral comunicatul de presă al companiei.

„Dragi Pasageri,

Urmare a decretului emis de Președintele României, care instalează starea de urgență pe întreg teritoriul României până la data de 14 aprilie inclusiv, Blue Air își suspendă zborurile regulate începand cu data de 21 martie și până la încheierea perioadei în care starea de urgență este activă.

Blue Air introduce programul “Te aducem acasă”, în perioada 17 – 20 martie 2020, înainte de a supenda toate zborurile regulate. Misiunea prioritara a Blue Air în aceste momente este aceea de a ajuta repatrierea cetățenilor și a rezidenților români surprinși departe de casă de instalarea situației de urgență.

Astfel, în intervalul 17 – 20 martie, Blue Air va continua să opereze un program ajustat la nivelul cererii din această perioadă, continuând un număr limitat de zboruri, al cărui obiectiv esențial este de a aduce pasagerii români acasă.

Destinațiile acoperite de programul “Te aducem acasă”, includ aeroporturile operate de Blue Air care nu fac obiectul restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile locale și unde a fost înregistrat un număr important de solicitări ale românilor care își doresc să revină în țară.

Blue Air a creat un număr de telefon și o adresa de email dedicate exclusiv pasagerilor care doresc să zboare acasă până vineri, 20 martie. Vă rugăm să folosiți contactele de mai jos pentru a face o rezervare nouă sau pentru rebooking.

– Formular: https://l.blueairweb.com/flyyouhome

– Email: flyyouhome@blueair.aero

– Telefon: 0040 212 088 630

Vă reamintim că după încheierea programului de zboruri “Te aducem acasă”, începând cu 21 martie, toate aeronavele Blue Air vor rămâne la sol până la ridicarea stării de urgență decretate în România.

Toți pasagerii ce au zboruri rezervate cu data de călătorie până pe 31 mai 2020 (inclusiv) și doresc să își reprogrameze călătoria, pot beneficia de rebooking gratuit sau de restituirea sumei sub formă de voucher, ce va putea fi folosit pentru călătoriile viitoare.

Pentru informații suplimentare, pasagerii pot contacta Call Center Blue Air.

Vă mulțumim pentru încrederea de a zbura cu noi acasă! Echipa Blue Air”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here