Colonelul Gheorghiţă a revenit acasă, la Izvoru, ca să-şi vaccineze verişoara şi consătenii

Date:

Share post:

Colonelul dr. Valeriu Gheorghiţă, şeful campaniei de vaccinare anti-Covid la nivel naţional, a avut ieri, ocazia să-şi revadă satul natal, Izvoru, în contextul în care o caravană de vaccinare a poposit exact acolo.

Ca un medic ce este, colonelul Gheorghiţă nu a ratat ocazia de a efectua personal câteva imunizări. Printre primele persoane din Izvoru pe care le-a vaccinat-o el însuşi a fost o verişoară primară de-a sa, extrem de bucuroasă de revederea cu vărul medic militar, devenit VIP de nivel naţional.

Activitatea centrului de vaccinare deschis la Izvoru va continua și în zilele următoare. Cei care doresc să se vaccineze pot veni oricând în intervalul orar 8-20. Se foloseşte pentru imunizare vaccinul produs de compania Pfizer, iar rapelul va fi asigurat tot la Izvoru.

Col. dr. Valeriu Gheorghiţă (39 de ani) s-a născut în satul respectiv, apoi a absolvit Liceul „IC Brătianu” din Piteşti, la profilul matematică-fizică. A fost admis din prima încercare, printre primii, la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş, la profilul Medicină Militară, acolo unde a fost remarcat de dascălii săi ca „un tânăr strălucit”.

A fost de două ori avansat în grad la „excepţional”, este doctor în medicină şi cadru didactic universitar la UMF Bucureşti.

sursa foto: RO Vaccinare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular