Colega noastră Delia Muşetescu, la primul articol ca bursieră Freedom House în proiectul Hub for Business Journalism

Date:

Share post:

Tânăra noastră colegă Delia Muşetescu a publicat, zilele trecute, primul ei articol ca bursieră a fundaţiei Freedom House România, în cadrul proiectului Hub for Business Journalism.

Articolul, apărut în publicaţia Financial Intelligence şi publicat, de asemenea, pe portalul PressHub.ro, din care face parte şi site-ul nostru, tratează beneficiile, dar şi dezavantajele creşterii salariului minim pe economie, pe baza noilor mecanisme de calcul.

Iniţial, Delia a fost selectată să participe la un seminar de presă pe tematică economică, organizat la Bucureşti; dintre cei 17 participanţi, 14, inclusiv colega noastră, au fost selectați să participe în cea de-a doua etapă a proiectului în cadrul unui stagiu de practică plătit, într-o echipă redacțională coordonată de către jurnaliştii de specialitate Dan Popa, Paul Prisecaru și Constantin Rudnițchi, care se va desfășura pe parcursul a două luni.

Delia Muşetescu e de loc din Câmpulung Muscel, are 20 de ani şi e studentă a Universităţii din Piteşti, unde învaţă la specializarea limba română-limba franceză. E colaboratoare a site-ului nostru din luna august 2021.

Revenind la textul Deliei Muşetescu, vă invităm să îl lecturaţi integral pe portalul de presă PressHub.ro, dând click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Spitalul Județean Pitești angajează medici

Spitalul Județean de Urgență Pitești organizează concurs pentru angajarea...

Documentar despre cariera și viața lui Ilie Năstase, în regia lui Tudor Giurgiu, prezentat la Pitești

Premiera documentarului ”Nasty”, despre cariera și viața lui Ilie...

De Simfonia Lalelelor 2024, transport gratuit cu autobuze Publitrans din centrul Piteștiului în parcul Lunca Argeșului

De Simfonia Lalelelor 2024 (19-21 aprilie), Primăria Pitești asigură...