Tânăra noastră colegă Delia Muşetescu a publicat, zilele trecute, primul ei articol ca bursieră a fundaţiei Freedom House România, în cadrul proiectului Hub for Business Jorunalism. Articolul, apărut în publicaţia Financial Intelligence şi publicat, de asemenea, pe portalul PressHub.ro, din care face parte şi site-ul nostru, tratează beneficiile, dar şi dezavantajele creşterii salariului minim pe economie, pe baza noilor mecanisme de calcul.

Iniţial, Delia a fost selectată să participe la un seminar de presă pe tematică economică, organizat la Bucureşti; dintre cei 17 participanţi, 14, inclusiv colega noastră, au fost selectați să participe în cea de-a doua etapă a proiectului în cadrul unui stagiu de practică plătit, într-o echipă redacțională coordonată de către jurnaliştii de specialitate Dan Popa, Paul Prisecaru și Constantin Rudnițchi, care se va desfășura pe parcursul a două luni.

Delia Muşetescu e de loc din Câmpulung Muscel, are 20 de ani şi e studentă a Universităţii din Piteşti, unde învaţă la specializarea limba română-limba franceză. E colaboratoare a site-ului nostru din luna august 2021.

Revenind la textul Deliei Muşetescu, vă invităm să îl lecturaţi integral pe portalul de presă PressHub.ro, accesând link-ul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here