Colaborează cu un OIREP în vederea gestionării deşeurilor

Date:

Share post:

Administrezi o companie a carei activitate este legata de importuri sau de productie? Atunci trebuie sa fii la curent cu legislatia in vigoare, privind gestionarea deseurilor.

Potrivit masurilor dispuse de autoritati, ai obligatia sa fii foarte atent la modul in care administrezi deseurile, astfel incat cantitatea acestora sa fie similara cu produsele pe care le introduci pe piata. OIREP-urile iti vin in ajutor in acest sens, indiferent daca ai nevoie de un reciclator sticla sau sa administrezi deseuri din alte tipuri de materiale: cartoane, hartie sau metale.

Reciclator sticla – de ce poate fi sticla reciclata la nesfarsit?

Unul dintre cele mai importante materiale existente pe piata, care se poate recicla la nesfarsit este sticla. Aceasta este realizata din nisip si are proprietati care permit firmelor de reciclare sa o remodeleze in timp de nenumarate ori.

Care sunt urmatoarele cele mai populare tipuri de deseuri?

Imediat dupa sticla, pe lista deseurilor care sunt introduse pe piata se numara plasticul, cartoanele, dar si metalele. Toate acestea provin din obiecte pe care cu totii le folosim, uneori chiar si o singura data. Atunci cand deseurile nu sunt manageriate corespunzator, ele dauneaza mediului inconjurator, afectandu-ne calitatea vietii.

De ce sa apelezi la un OIREP

OIREP-urile au aparut pe piata din Romania din momentul in care autoritatile au dispus o masura legislative in care deseurile sa fie gestionate corect. Este vorba despre organizatii care se ocupa de gasirea celor mai buni colectori de pe piata, facilitand totodata accesul firmelor de reciclare la materiale pe care le pot utiliza cu incredere pentru obtinerea unor noi produse. Mai mult, reprezentantii OIREP-urilor se ocupa si de intocmirea rapoartelor de mediu, pe care ai obligatia sa le depui la Autoritatea Nationala de Mediu.

Ce rol au rapoartele de mediu?

Daca nu stii de ce au nevoie reprezentantii ANM de rapoartele de mediu, atunci descopera ca aceste informari deservesc asamblarii unui ,,peisaj”de ansamblu asupra tipurilor de deseuri existe in Romania. Inspectorii stiu astfel care sunt firmele sau institutiile ce introduc an de an cantitati insemnate de deseuri pe piata, iar ulterior se ocupa de controale amanuntite.

Ce trebuie sa faci dupa ce hotarasti in privinta unui OIREP cu care sa colaborezi?

Dupa ce studiezi variantele pe care le ai la dispozitie in privinta OIREP-urilor si te hotarasti in privinta organizatiei cu care vrei sa colaborezi, este important sa inchei un contract cu aceasta. Documentul are rolul de a reglementa parteneriatul cu OIREP-ul si trebuie sa contina datele de contact ale celor 2 parti, serviciile de care urmeaza sa beneficiezi, tarifele pe care trebuie sa le achiti, precum si perioada contractuala.

Ce castigi cand colaborezi cu un OIREP?

Nu in ultimul rand, este important sa iei in considerare si avantajele de care ai parte datorita OIREP-ului. Pe langa faptul ca respecti masurile in vigoare, te protejezi de sanctiunile costisitoare care altfel ar putea fi aplicate firmei pe care o reprezinti. In acelasi timp, contribui la imbunatatirea mediului inconjurator, dar si la incurajarea procesului de reciclare pe termen lung!

Apeleaza cu incredere la Ecologic3rambalaje.ro, unul dintre cele mai cunoscute OIREP-uri din Romania. In ultimii ani, acest OTR deseuri a colaborat cu succes cu peste 3000 de parteneri, oferindu-le servicii si consultanta de top in privinta administrarii deseurilor in mod corect, dar si in privinta intocmirii rapoartelor de mediu. Foloseste datele de contact de mai jos si ia legatura cu viitorii tai parteneri, astfel incat sa te bucuri de toate avantajele anterior mentionate!

Date de contact:

E-mail: office@ecologic3rambalaje.ro

contact@ecologic3rambalaje.ro

Telefon: 0239 680 500

Vizite2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum au devenit urşii scuza pentru incompetenţa autorităţilor pe autostrada A1

Cei aproape 10 ani de când Ministerul Transporturilor şi...

Maşină răsturnată la Priboieni

Pompierii argeşeni au fost solicitaţi, în această seară, să...

(VIDEO) Accident grav la Drăganu. O persoană a murit, alte trei în stare gravă

În urmă cu puţin timp, un grav accident rutier...

Totul despre turneele de sloturi online

Sloturile sunt una dintre principalele opțiuni de divertisment din...

Ce vor suporterii lui FC Argeş de la conducerea clubului

La recenta întâlnire dintre conducerea clubului FC Argeş cu...