Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis azi o avertizare meteo de ploi abundente, valabil în aproximativ trei sferturi din teritoriul judeţului Argeş. În restul teritoriului, atenţionarea meteo e cu cod galben. La munte, însă, pe Transfăgărăşan şi în satele de pe culoarul Rucăr-Bran va ninge.

Avertismentul meteorologilor e valabil până sâmbătă la ora 14.

Va ploua pe arii extinse şi se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi 25-35 l/mp şi pe arii restrânse 35-40 l/mp… În regiunile sudice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45-55 km/h…

… În a doua parte a zilei de joi (14 octombrie) şi în noaptea de joi spre vineri (14/15 octombrie) în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură, la altitudini mai mari de 1700 m, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă”, a mai transmis ANM.

Vizate de atenţionarea meteo sunt şi următoarele judeţe: Teleorman, Olt, Giurgiu, Călăraşi, Dolj, Ilfov şi municipiul Bucureşti, Argeş, Dâmboviţa, Vâlcea şi Gorj. 

Pe drumul dintre Câmpulung şi Braşov ninge încă din această seară

Actualizare ora 18,10 – Deja în zona montană de dincolo de Câmpulung Muscel spre Bran a început să ningă. Pe carosabil s-a depus un strat, deocamdată, subţire, de zăpadă. Circulaţi cu grijă, drumuri bune tuturor!

sursa foto: ANM, Facebook/Info Trafic Piteşti/George Alin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here