„La Cluj-Napoca debutează cea de-a 64-a ediţie a Campionatelor Internaţionale ale României, cea mai longevivă şi cunoscută competiţie de atletism a României.

Cei mai buni atleţi români ai momentului şi atleţi străini de valoare vor lua startul probelor de atletism în zilele de 7 şi 8 iunie 2019 pe stadionul Cluj Arena.

Printre competitori se vor număra și 3 atleți de la CSM Pitești: Constantin Zanfir la disc si greutate, Dobrică Mariusan la 400 m și Bogdan Cioacă la triplusalt (foto, sus, de la stânga la dreapta).

Competiţia are 38 de probe, care vor alinia peste 300 de sportivi din 14 țări: Kenya, Kîrgîzstan, Japonia, Qatar, Serbia, Bosnia, Ungaria, Israel, Rep. Moldova, Liban, Ucraina, Grecia, România și Turcia.

Atleţii de valoare prezenţi la această ediţie promit un adevărat regal atletic spectatorilor care sunt așteptați în număr cât mai mare în tribunele modernei arene din Cluj-Napoca.

România va fi reprezentată la Campionatele Internaționale de Atletism de peste 250 de sportivi, iar cele mai sonore nume care vor concura pe Cluj Arena sunt: Alin Firfirică, Rareș Toader, Petre Rezmiveș, Andreea Marina Baboi, Florentina Iușco, Anamaria Nesteriuc și Andrea Mikloș”.

sursă arges-sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here