Cluj IT invită IMM-urile din România să descopere și să testeze gratuit instrumente practice de digitalizare

Date:

Share post:

Cluj IT Cluster organizează un atelier de lucru pe tema “Instrumente practice pentru digitalizarea firmei tale” adresat companiilor mici și mijlocii, indiferent de regiunea în care își desfășoară activitatea.

Evenimentul se va desfășura ONLINE, în cadrul proiectului cu finanțare națională Accelerator Digital, în datele de 23 și 24 februarie, între 09:00 și 13:00.

Activitățile includ aprofundarea de noțiuni și concepte privind definirea cadrului de aplicare a soluțiilor de tip Enterprise Resource Planning (ce înseamnă Planificarea Resurselor Întreprinderii, clarificarea limbajului, demitizarea acronimelor, exemple din piață), explorarea avantajelor dar și a provocărilor întâmpinate de firme în adoptarea unei soluții ERP, analiza unui studiu de caz după modelul laborator în timp real.

De ce ar trebui să participi și să adopți un instrument de digitalizare?

  • Poți reduce costurile prin automatizarea unor procese de lucru
  • Reduci munca manuală repetitivă, iar angajații își pot concentra resursele pe sarcini de impact și valoare ridicată
  • Îți sprijini angajații prin eficientizarea muncii
  • Îți reduci numărul de erori prin validări specifice
  • Identifici metode de integrare cu alte sisteme, cum ar fi sistemele de eCommerce sau schimbul electronic de date între partenerii de afaceri (Electronic data interchange)
  • Iei decizii mai bune bazate pe date, cu scopul unei mai bune dezvoltări economice și sociale.
  • Îți crești nivelul de transparență privind rularea proceselor

Participarea este gratuită pentru angajații oricărei companii mici sau mijlocii, indiferent de regiunea geografică în care activează.

Sectoare eligibile: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, industria auto și componente, IT&C, procesarea alimentelor și a băuturilor, sănătate și produse farmaceutice, energie și management de mediu, bioeconomie (agricultură, silvicultură, pescuit și acvacultură, bioinformatica și biotehnologii, constructii, fabricarea materialelor de construcții, distribuție și activități profesionale, științifice și tehnice.

Numărul de locuri disponibile în cadrul atelierului este limitat.

Înscrierile sunt deschise până pe 17 februarie prin formularul dedicat.

Atelierul se va derula sub îndrumarea lui Cristian Pavel, trainer și specialist în instrumente ERP, cu o experiență de peste 20 de ani în implementarea soluțiilor de acest tip pentru companiile din România. Prin activitatea de management, Cristian a supervizat implementarea și adoptarea de instrumente ERP în companii dintr-o paleta diversă de industrii și sectoare precum construcția de drumuri, prelucrarea lemnului, retail, construcții, HORECA, servicii profesionale, managementul mediului și altele.

De peste 10 ani, Cluj IT oferă sprijin companiilor mici și mijlocii din România pentru dezvoltarea lor strategică. Scopul clusterului pentru 2023 este de a ajuta companiile românești să înceapă procese de transformare digitală bazate pe nevoi reale și menite să crească valoarea companiei, să asigure o dezvoltare sustenabilă și să mențină competitivitatea în piață.

Cluj IT Cluster este cea mai reprezentativă asociație de profil din România, numărând peste 60 de companii membre din țară și din străinătate, 12 universități și 2 institute de cercetare ale Academiei Române.

Înregistrări la workshop: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfsxo19c62Jdo1qg8gQdY8HqPFtyCdLc3g5i-cFaovRfAuNQ/viewform

Mai multe detalii despre workshop: https://www.clujit.ro/workshop-instrumente-practice-pentru-digitalizarea-firmei-tale/

Contact pentru întrebări privind procesul de selecție: digitalizare@clujit.ro, 0730 860 023 (Andreea Apostu)

Proiectul Accelerator Digital 142698 este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Trolere pentru copii – cea mai frumoasă aventură începe atunci când copiii au propriile bagaje

Calatoriile inseamna aventuri, iar pentru copii, fiecare calatorie este...

Carambol cu patru maşini în comuna Moșoaia. Fetiţă de 6 ani rănită în zona feţei

În urmă cu puţin timp, pompierii argeşeni au fost...

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2,...

Top 6 activități eficiente pentru copiii cu autism 

Ai un copil cu autism și vrei să afli...

Bogdan Angelin David, fost șef al PNL Câmpulung, a trecut la PSD

Bogdan Angelin David, fost președinte al PNL Câmpulung, a...

Tânărul Dragoș Predescu (PNL), numit aseară prefect al județului Argeș

Tânărul Dragoș Predescu (PNL) a fost numit aseară prefect...

”Dasfidania, asshole!” Russian Ambassador Valery Kuzmin has left Romania today

The Russian Ambassador in Romania, comrade Valery Kuzmin, ended...