Prima repriză a meciului jucat de FC Argeş azi după-amiază, pe stadionul Dinamo din Capitală, în compania celor de la Academica Clinceni (ilfovenii s-au mutat în Groapă până-şi renovează propria arenă) a fost o mostră de plictiseală colectivă cum, din păcate, vedem din ce în ce mai des la meciurile de fotbal din prima ligă de la noi.

Nu s-a jucat mai nimic, nicio acţiune mai acătării de menţionat, niciun şut mai de Doamne-ajută, nicio centrare ca lumea în vreunul din careuri, zero driblinguri reuşite… pe scurt, un meci de fotbal din care a lipsit fotbalul însuşi.

O singură pată de culoare în această atmosferă ternă: o acţiune bună a lui Dumitru, după o pasă deşteaptă a lui Cristi Tănase, finalizată însă prost.

Dumitru, servit excelent de Tănase, a ratat singura ocazie de gol a primei reprize

Vorba vedetei TV Dragoş Pătraru, care a trecut de la satiră politică la comentariu de fotbal (a comentat meciul FCU Craiova-FCSB, alături de un comentator de sport): „Ăştia sunt sferturi de fotbalişti, oricine poate să-i comenteze”.

Argeşul a părut că a ieşit de la vestiare cu ceva mai multă ambiţie, dar şi gazdele de conjunctură au părut să arate că vor mai mult decât un 0-0 de la acest meci. Jocul s-a mai animat un pic, după pauză, gazdele au început să apară mai des în careul nostru.

Fără prea mari faze la poarta lui Greab, din fericire.

Pe final de meci, Argeşul a dat lovitura la o fază care nu anunţa nimic periculos. Joao Miguel şi-a permis luxul să urce în atac, a centrat în careu, de unde Grigore Turda, lăsat inexplicabil complet liber, a reluat cu capul, de pe picioare, în plasă (foto sus).

S-a încheiat 1-0 pentru FC Argeş, meritat, pentru că Argeşul a arătat un pic mai multă calitate decât ilfovenii, a greşit mai puţine mingi şi, în general, a arătat a echipă de fotbal, spre deosebire de adversar.

sursa foto: capturi video Digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here