Parcursul neaşteptat de slab al celor de la CS Mioveni în acest sezon – echipa e doar pe locul 12, cu 10 puncte strânse în opt meciuri – n-a rămas fără urmări.

Cireaşa de pe tortul nemulţumirilor conducerii clubului, faţă de antrenorul Claudiu Niculescu, a reprezentat-o înfrângerea de acasă din ultima etapă, scor 0-1, în faţa celor de la Universitatea Cluj-Napoca.

Deşi clubul din Mioveni n-a anunţat încă, surse din interior ne-au informat că tehnicianul Niculescu e ca şi demis. Încheierea raporturilor contractuale dintre acesta şi CS Mioveni va fi anunţată, probabil, fie în această seară, fie mâine.

Mai mult, oficialii de la Mioveni au şi găsit înlocuitor pentru fostul golgeter dinamovist, în persoana lui Alexandru Pelici, antrenor care a mai pregătit echipa argeşeană şi în anii 2016-2017.

Ulterior, Alexandru Pelici a mai pregătit echipele FC Hermannstadt Sibiu, Ripensia Timişoara şi CSM Reşiţa.

Ca antrenor, Pelici e cunoscut ca un tip harnic, serios, muncitor, care pune mare accent pe disciplină şi care organizează foarte bine jocul echipelor sale, în special pe fază defensivă.

Să nu uităm, dl Pelici a fost fundaş central de meserie, cu mai multe sezoane în prima ligă la Poli Timişoara şi Unirea Alba Iulia.

În general, echipele pregătite de el nu excelează pe fază ofensivă, dar nici nu prea iau gol şi pierd greu un joc.

În ce-l priveşte pe fostul antrenor Claudiu Niculescu, nu ne miră demiterea sa. Ne-a mirat că n-a fost demis imediat după ratarea impardonabilă a promovării, sezonul trecut, când a pierdut jocul decisiv, acasă, în faţa unei echipe, Petrolul, care efectiv nu avea pentru ce să mai joace.

Actualizare – Clubul din Mioveni a anunţat, în jurul orei 17,30, despărţirea de antrenorul Niculescu, confirmând astfel informaţiile noastre.

„… relaţiile contractuale dintre antrenorii Claudiu Niculescu şi Cornel Dobre şi Clubul Sportiv Mioveni s-au încheiat cu acordul ambelor părţi, pe cale amiabilă.

Conducerea clubului le mulţumeşte celor doi antrenori pentru activitatea depusă şi le urează succes în continuare.

De pregătirea echipei se vor ocupa, până la numirea unui nou staff tehnic, secundul Mihai Olteanu şi antrenorul cu portarii, Iulian Ilie”, a anunţat clubuld in Mioveni, pe site-ul său oficial.

Actualizare – Antrenorul Pelici a ajuns azi la Mioveni şi a avut discuţii cu conducerea clubului, cu care se pare că s-ar fi înţeles deja, chiar dacă mutarea nu a fost anunţată oficial de CS Mioveni.

sursa foto: Ripensia Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here