Claudio Fortuna

La Curtea de Argeş a avut loc a cincea ediţie a Vitality Open Tour, turneu  dotat cu premii în valoare de 15.000 dolari. Câştigătorul turneului a fost italianul Claudio Fortuna, după ce l-a învins în finală, scor 6-4, 3-6, 7-5, pe Vasile-Alexandru Ghilea.

„Le mulţumesc tuturor celor care au venit în aceste zile la turneu. Nu e uşor să găseşti competiţii cu o asemenea tribună; chiar din primele faze am avut foarte mulţi spectatori la meciuri. Este un lucru care ne bucură pe noi, jucătorii. Le mulţumesc organizatorilor, arbitrilor, adversarului meu din finală, care a jucat uimitor în această săptămână!”, a declarat Fortuna.

„Am primit aprecieri din partea publicului şi a finaliştilor. Sunt încântat de participarea la Vitality Open Tour; au fost aproape 80 de competitori din multe ţări. Finalistul italian Fortuna este la a patra participare. Le mulţumesc sponsorilor, în primul rând Consiliului Judeţean Argeş şi Consiliului Local Curtea de Argeş!”, a declarat , Ioan Cozma, directorul general „Dr. Oetker” România.

„Am dus cu succes şi ediţia din acest an a Vitality Open Tour. Ne-a bucurat participarea numeroasă şi calitatea jocurilor. Municipiul Curtea de Argeş a devenit un punct important pe harta tenisului mondial, în contextul în care organizăm din 2011 turnee internaţionale”, a declarat prof. Gheorghe Borţan, directorul Bazei Tenis Club Curtea de Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here