Cîţu, luat la întrebări de liberali de vază: „Unde ne ducem, ce urmează? Aveţi mare grijă”

Date:

Share post:

Unul dintre cei mai cunoscuţi membri ai PNL, chiar dacă nu deţine vreo funcţie pe linie de partid, e fostul primar din Oradea, Ilie Bolojan. În anii petrecuţi la cârma muncipalităţii bihorene, dl Bolojan a dat adevărate lecţii de administraţie publică locală, făcând, în câţiva ani, ca Oradea să fie asemuită cu Viena.

Iar în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan a dat afară mai bine de jumătate dintre angajaţii CJ, în condiţiile în care activitatea merge acum chiar mai bine decât înainte.

Practic, Oradea condusă de Ilie Bolojan a oferit permanent lecţii de administraţie publică locală onestă, performantă, în slujba cetăţeanului, oricui a binevoit să ia notiţe. Din acest punct de vedere, orice comparaţie cu Piteştiul poate fi considerată aproape obrăznicie, într-atât de mari sunt diferenţele. Lucru despre care, de altfel, am scris nu o dată.

Ca un etalon al succesului PNL în administraţia publică locală ce este, dl Bolojan a considerat de cuviinţă să le atragă atenţia susţinătorilor prim-ministrului Florin Cîţu că nu fac bine ce fac, declanşând acest scandal care, practic, a făcut praf coaliţia de la guvernare.

Reproducem mai jos câteva fragmente din mesajul adresat de Ilie Bolojan primministrului Florin Cîţu şi susinătorilor săi.

„Scandalul acesta nu e de natură să crească autoritatea Guvernului… pe când se va fi terminat competiţia internă din partid, riscăm să fim atâta de răniți să nu mai putem face mare lucru… Credeți-mă, în percepția publică… nu știu cum o percepeți dv, inclusiv în interiorul conducerii centrale a PNL, dar la nivelul de bază, semnalele nu sunt foarte bune vizavi de ce se întâmplă.

Sigur, astăzi, în situația în care ne aflăm pentru că suntem în fața unui fapt împlinit, noi rațional nu putem decât să dăm un vot de susținere (a prim-ministrului Cîţu – n.r.). Dar unde ne ducem mai departe, care sunt pașii următori? Ce se întâmplă cu deteriorarea acestor relații în această coaliție? Va mai exista o coaliţie?

Trebuie avut mare grijă la ceea ce facem; celor care sunteți implicați la nivel de vârf, vă spun doar atât: aveţi grijă mare la ceea ce se întâmplă, că lucrurile nu se văd că ar merge într-o direcție bună”, a transmis conducerii PNL dl Bolojan.

sursa foto: Facebook/Ilie Bolojan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Se opreşte curentul în cartierul Prundu

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice în...

A intrat cu maşina în stâlp care a căzut peste un contor de gaze

În urmă cu câteva momente, pompierii de la Detașamentul...

Trei medalii de aur pentru judoka piteșteni

Sportivii piteșteni prezenți la Campionatul Balcanic de Judo pentru...

Expoziţie auto retro la Ştefăneşti

Mâine, 1 octombrie 2022, Clubul Sportiv de Automobilism DACIA...

Actorul Alexandru Arşinel a murit

După o lungă perioadă în care actorul s-a luptat...

Liceenii din județul Argeș au primit vizita jandarmilor argeșeni

Aproximativ 500 de elevi de liceu, din cinci instituții...

Piteșteanul Petrică Andrei, solistul concertului de jazz al Filarmonicii Pitești

Filarmonica Pitești organizează vineri, 30 septembrie, de la ora...

Intratre gratuită la Grădina Zoologică din Piteşti, marţi 4 octombrie

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor (World Animal Day),...