În cele trei zile de când a început campania de vaccinare anti-Covid în Argeş, numai în cadrul Spitalului Judeţean de Urgență Piteşti s-au imunizat aproximativ 500 de medici, asistente şi infirmiere.

Ieri după-amiază a dat un exemplu personal şi dr. Gabriel Copciag, directorul medical al celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţul Argeş.

„Eu m-am vaccinat împotriva Covid-19. Am făcut-o pentru progres și pentru revenirea la normalitate… Este păcat să nu profităm de această șansă. Mulți vor spune că vaccinul nu are proba timpului, dar eu aș aminti de impredictibilitatea virsului – atât cea imediată, prin manifestările variate cu potențial letal de la o persoană la alta, cât și cea pe termen lung – nu știm ce consecințe există secundar leziunilor apărute în timpul infecției”, a declarat dr. Gabriel Copciag, după ce i-a fost administrată doza de vaccin.

Ieri dimineaţă, o acţiune similară, de vaccinare împotriva coronavirusului a cadrelor medicale, debutase şi la noul Spital Orăşenesc din Mioveni.

Acolo, 70 de medici, asistente şi infirmiere s-au vaccinat numai în cursul zilei de ieri.

sursa foto: Spitalul Judeţean Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here