Cine sunt membrii Coloanei a V-a a ruşilor în România

Date:

Share post:

Rusia agresoare are „prieteni” peste tot în lume, deşi impresia generală e că Rusia a devenit paria universală. Are inclusiv la noi în ţară amici devotaţi, care idolatrizează tot ce ţine de muscali, y compris agresiunea barbară împotriva Ucrainei.

„Nicio zi fără o minciună rostogolită pe social-media despre invazia Rusiei în Ucraina. De la anexarea ilegală a peninsulei Crimeea în 2014 și până în prezent, mijlocul agresiunii militare ruse în statul vecin, Kremlinul și „idioții utili” afiliați din statele Europei de Est au desfășurat o campanie susținută și coordonată de dezinformare controlată direct de laboratoarele de la Moscova, și care țintește populația rusă, publicurile țărilor vecine cu Rusia, Uniunea Europeană și nu numai.

Acești „idioți utili” sunt percepuți de către designerii de propagandă ca entități utile „de folosit” atât timp cât nu sunt conștiente de consecințele înrolării acestora”, se menţionează într-un articol publicat azi pe portalul de presă PressHub, sub semnătura lui Nicolae Ţibrigan.

Ideea a fost alimentată mai de mult pe rețele de socializare, iar acum a căpătat o amploare mai mare în contextul îndemnului revizionist al lui Vladimir Putin adresat României, Ungariei și Poloniei (ar fi intrat pe listă şi Slovacia, şi această ţară are vechi teritorii furate de sovietici şi care azi sunt în componenţa Ucrainei – n.r.) să i se alăture pentru a revendica teritorii ucrainene:

„Apoi, atât înainte, cât și după Marele Război Patriotic [Al Doilea Război Mondial – n.r.], Stalin a încorporat în Uniunea Sovietică și a transferat Ucrainei câteva teritorii care au aparținut anterior Poloniei, României și Ungariei. În acest proces, el a oferit Poloniei o parte din ceea ce era în mod tradițional pământ german drept compensație, iar în 1954, Hrușciov a luat, dintr-un motiv oarecare, Crimeea de la Rusia și a dat-o, de asemenea, Ucrainei. De fapt, așa s-a format teritoriul Ucrainei moderne”.

Cine sunt membrii Coloanei a 5-a a Rusiei în ţara noastră, găsiţi scris, cu nume şi prenume, în articolul din care am citat mai sus şi pe care îl puteţi lectura integral aici.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

CS Mioveni, debut cu stângul în play-out: 0-3 în deplasare, cu FCU Craiova (Mititelu)

CS Mioveni a jucat slab în această seară şi...

„Urmuz”, aplaudat la el acasă

Sâmbăta trecută, la Centrul de Cultură și Arte "George...

Ce trebuie să ştiţi şi să faceţi dacă aveţi maşina asigurată la Euroins

Zilele trecute, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a retras...

La Slatina, cea mai mare şaorma din România: 37 de kg

Doi bucătari de la şaormeria Manuel din Slatina au...

Târg de flori în parcul Lunca Argeşului, cu ocazia Simfoniei Lalelelor

Un târg de flori, similar celor din anii precedenţi,...