Cine sunt impostorii care ne fac legi şi pe pun biruri: „Marius Budăi, un Ciolacu mai mic, cu şcoală la Spiru, obraznic şi tupeist”

Date:

Share post:

De la o vreme, activistul civic Valeriu Nicolae scotoceşte, constant şi meticulos, printre CV-urile a tot felul de demnitari, CV-uri altminteri extrem de bine garnisite cu diplome, titluri universitare şi doctorale etc.

Valeriu Nicolae are şcoală serioasă în spate: o facultate serioasă, un masterat în diplomație, a lucrat pentru ONU, Comisia Europeană și Consiliul Europei, dar și pentru IBM și Microsoft, în SUA.

A fost secretar de stat la Ministerul Muncii în timpul Guvernului Cioloș și a fost membru PLUS, partid din care a demisionat.

Este cunoscut pentru voluntariatul pe care îl face cu copiii din rău-famatul cartier bucureştean Ferentari, de mai bine de 11 ani. De altfel, pentru asta a fost desemnat Cetățeanul Anului, în 2013, de Parlamentul European.

Revenind la scormonirea autobiografiilor demnitarilor noştri, ce-a găsit pe acolo dl Nicolae ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns. Impostura poleită la ea acasă, inşi sfertodocţi doctori în siguranţă naţională, studii respectabile, la prima vedere, dar făcute pe la „bombe de universităţi” private, gen Spiru, Cantemir etc.

De ce „râneşte” dl Nicolae printre CV-uri măsluite ale politicienilor noştri? Ne spune chiar domnia-sa:

„Pentru că impostura, nepotismul, nesimțirea și corupția sunt coloana vertebrală a clasei noastre politice. Și pentru că putem să îi schimbăm. Pentru că trebuie să o facem.

Pentru că avem nevoie de decență, bun simț, meritocrație si oameni care au făcut ceva nu oameni care promit că vor face ceva în politică”.

Fostul ministru Budăi, un impostor obraznic şi tupeist

Ultimul personaj prin biografia căruia a scotocit Valeriu Nicolae e fostul ministru PSD al Muncii din Guvernul Dăncilă, Marius Budăi (foto), deputat şi chestor al Camerei Deputaţilor, şef al Comisiei de Finanţe şi Bănci a Camerei. Cităm din concluzii:

Domnul Marius Budăi… este definiția minunilor social democrate. Cariera lui începe cu o pauză de cinci ani de la terminarea liceului ca să-și adune suflul. Un fel de Ciolacu dar mai mic…

… În anul 2000 îl lovește studiu și vrea ceva mai mult decât o diplomă de liceu. Face cursuri de PC. Apoi în 2001 cursuri de Contabilitate asistată pe calculator. S-a încălzit așa că face și o postliceală și devine tehnician specialist.

Are deja 32 de ani și nimic nu-l mai poate opri. În anii care urmează este lovit duhul PSDist căci CV-ul lui explodează.

Anul 2008, la 36 de ani este o dovadă bună. Conform CV-ului (Doamneeeee, ăsta a fost ministru, Doamneeee de ce ne urăști?) este Reprezentatul zonal al UPS Galați, Șef de cabinet de Parlamentar la București, Inspector de specialitate la Botoșani și administrator al unei firme tot în Botoșani și mai termină și bomba de Spiru Haret (la 36 de ani!) și se apucă de un masterat tot acolo.

Ca să nu se plictisească mai devine și Expert în achiziții publice. Toate într-un an, băi, fraierilor care nu știți ce e munca la stat!”

Ca să nu vă răpim plăcerea lecturii pe de-a întregul, accesaţi site-ul construit întru demascarea imposturii, la adresa www.nutotei.ro

Impostori sunt peste tot

Să nu credeţi că Valeriu Nicolae a studiat numai CV-uri ale unor mahări din PSD. E drept, o spune chiar dumnealui, procentul de impostură la PSD e net peste cel al „cadrelor” celorlalte partide.

Impostori de tip Budăi, inşi cu şcoală făcută mai mult pe genunchi şi pe hârtie decât în realitate, sunt de găsit peste tot. Un exemplu dat de Valeriu Nicolae, la vârful PNL, e senatoarea Alina Gorghiu, cea care şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa în Argeş.

„Tupeul, oportunismul, impostura și manipularea o fac pe doamna Gorghiu probabil cea mai de succes sociopaaaa, scuze liberală, din România dacă e să ne luăm după discursurile ei sforăitoare despre seriozitate, muncă și educație”.

Mai multe despre ce a descoperit Valeriu Nicolae în trecutul profesional şi educaţional al Alinei Gorghiu puteţi citi aici: https://nutotei.ro/candidat/alina-stefania-gorghiu

Ca o recomandare de final de articol, dacă sunteţi curioşi să vedeţi ce fel de oameni au ajuns să se cocoaţe în fruntea instituţiilor statului, citiţi adevărurile crunte scoase la iveală de Valeriu Nicolae. pe site-ul său www.nutotei.ro

Dacă, însă, nu staţi bine cu stomacul, mai bine evitaţi lecturile despre Ciolacu, Codrin Ştefănescu, Maria Grapini, Florin Roman, Rareş Bogdan, Ciordache etc. Efectul poate fi de-a dreptul greţos spre vomitiv.

sursa foto: Facebook/Marius Budăi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeş l-a legitimat pe Andrei Şerban, ultima dată la Chindia Târgovişte

FC Argeş a anunţat azi oficial legitimarea lui Andrei...