Ieri, „polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au reținut cinci persoane, dintre care patru barbați și o femeie, toți din comuna Recea, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate”.

Informaţia a fost transmisă de biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Cei în cauză, un bărbat de 41 de ani, o femeie de 55 de ani, împreună cu doi tineri de 23 și 20 de ani, respectiv un minor de 17 ani, sunt bănuiți că ar fi pătruns fără drept în locuința a două persoane aflate în relație de concubinaj, i-ar fi lipsit de libertate, transportat cu un autoturism la locuința unuia dintre ei, unde i-ar fi lovit.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 25 mai a.c., polițiștii au efectuat o percheziție la locuința în cauză, unde au descoperit și o armă cu aer comprimat, supusă autorizării.

După administrarea probatoriului, față de cei în cauză a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se mai arată în comunicatul de presă citat.

Imaginea este de arhivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here