Meciul pierdut lamentabil în această după-amiază, la Mioveni, de ASU Poli Timişoara i-a fost fatal tehnicianului bănăţenilor.

Remintim că CS Mioveni s-a impus clar, scor 4-0, după ce, din minutul 55, gazdele au jucat cu un om în minus, Dorinel Oancea fiind eliminat pentru un fault aproape ortopedic la mijlocul terenului.

Chiar şi aşa, însă, CS Mioveni a mai marcat de două ori, lucru pe care fostul internaţional dinamovist Dan Alexa, antrenorul celor de la ASU Poli, nu l-a putut suporta.

Având o echipă numărând numeroşi foşti fotbalişti cu sezoane bune în prima ligă, la echipe ca Dinamo, U Cluj-Napoca, CFR, Târgu-Mureş, Gaz Metan Mediaş (Axente, Scutaru, Mera, Popovici, dar şi alţi câţiva), echipa timişoreană ţintea promovarea în acest sezon.

Eşecul catastrofal de la Mioveni a pus, însă, punct final speranţelor acestora, aşa că Dan Alexa a ales să demisioneze.

„Am ratat obiectivul, decizia mea nu poate fi decât una singură: demisionez”, a declarat fostul mijlocaş defensiv poreclit „Chirurgul”.

„Am avut om în plus vreo 40 de minute, trebuia să egalăm, nu să mai primim alte două goluri. E o ruşine pe care mi-o asum. Doar eu sunt de vină, aşa că am decis să plec”, a mai spus Dan Alexa (foto).

Edificator pentru starea de spirit de la Timişoara e postarea de azi, de după meci, de pe contul oficial de Facebook al clubului: „În urma prestaţiei jalnice de azi, ne cerem scuze numelui de Politehnica Timişoara”.

Regretăm că ASU Poli nu prea mai are cum promova – teoretic, şanse ar mai fi, totuşi – dar ne bucurăm pentru CS Mioveni. Ce frumos ar fi ca la anul judeţul Argeş să ibă două echipe în prima ligă.

Actualizare 20.04.2021 – La nici 24 de ore după ce şi-a anunţat demisia, antrenorul Dan Alexa a revenit pe banca tehnică a echipei bănăţene. Cică la rugămintea conducerii şi a suporterilor.

sursa foto: Facebook/Politehnica Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here