CFR a egalat Dinamo la cazurile de infectări cu Covid: 10

Date:

Share post:

Coşmarul pe care îl trăieşte echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, cu 10 jucători infectaţi în lot (inclusiv cei doi argeşeni, Popescu şi Răuţă) nu mai e, de azi, singular în fotbalul românesc.

CFR Cluj-Napoca, cu cinci cazuri de infectări la activ, a primit azi vestea dureroasă că alţi cinci jucători şi tehnicieni sunt, la rându-le, infectaţi cu coronavirus.

E vorba de portarul Cristian Bălgrădean (foto), mijlocașii Claudiu Petrila și Cătălin Golofca, preparatorul Bogdan Aldea și kinetoterapeutul Radu Pralea.

Se pare că şi mijocaşul croat Damjan Djokovic, care se simte rău de câteva zile, e infectat. Testul său a ieşit, însă, neconcludent şi va fi repetat.

Totuşi, situaţia CFR-ului e mai puţin dramatică decât a lui Dinamo, în snesul că, la Cluj-Napoca, nu toţi cei 10 infectaţi sunt jucători, ca la Dinamo, ci doar cinci. Plus, eventual, Djokovic.

Oricum ar fi, pare din ce în ce mai greu de crezut că oficialii Federaţiei de resort şi ai Ligii Profesioniste vor putea, aşa cum doresc, să ducă până la capăt actuala ediţie de campionat.

Dinamo nu mai are jucători cu care să joace, CFR-ul e pe aproape, iar alte cazuri de infectare sunt de aşteptat să apară în zilele următoare.

sursa foto: Facebook/Cristi Bălgrădean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular