Asociaţia Energia Inteligentă, o organizaţie neguvernamentală constituită din specialişti în domeniul gazelor naturale şi în cel al electricităţii, vine în ajutorul cetăţenilor care trebuie să opteze, de la 1 ianuarie anul acesta, între a beneficia de curent electric în serviciu universal, cu preţuri mai mari, sau în cel concurenţial.

Am scris chiar azi despre diferenţele de preţuri între cele două tipuri de servicii şi despre cum puteţi să vă exercitaţi opţiunea.

Pentru aria care include judeţul Argeş şi unde, practic, compania CEZ are monopolul, preţurile la electricitate, găsite de cei de la Asociaţia Energia Inteligentă, folosind comparatorul de tarife de pe site-ul ANRE, sunt următoarele:

  1. CEZ Distribuţie – 0,792 lei/KWh
  2. Nova Power Gas SRL — 0,689 lei/kWh
  3. Hidroelectrica SA şi Restart Energy One SA – 0,677 lei/KWh

Preţurile per kilowatt-oră, menţionate mai sus, includ şi cota de TVA.

CEZ are, după cum reiese din cifrele de mai sus, cel mai mare preţ la electricitate.

Mai multe detalii puteţi găsi accesând link-ul de mai jos:

Puteţi contacta cele două trei companii din energie, care oferă în Argeş preţuri mai mici decât CEZ Distribuţie, prin intermediul websiteurilor fiecăruia.

www.vreaulanova.ro – Nova Power Gas SRL

www.restartenergy.ro – Restart Energy One SRL

www.hidroelectrica.ro – Hidroelectrica SA

sursa foto: Asociaţia Energia Inteligentă

2 COMENTARII

  1. De ce nu puneti si pretul la digi energy?

    Am ales câţiva dintre furnizori, cu preţurile cele mai mici/mari. Probabil că Digi Energy e între. O să mai facem o simulare pe comparatorul ANRE şi o să publicăm preţurile tuturor furnizorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here