Cerc de limba engleză pentru profesori, la Școala Gimnazială Ion Minulescu din Pitești

Date:

Share post:

Alaltăieri, 18 mai, Școala Gimnazială Ion Minulescu și-a deschis porțile pentru a întâmpina profesorii de limba engleză într-un eveniment deosebit, Cercul de engleză.

”Atmosfera a fost una de sărbătoare și entuziasm, iar pregătirile au fost pe măsură. Doamnele profesoare Elena Cioc, Roxana Ciurea, Anca Fulgeanu, Cecilia Zvirid și Cristina Sandu s-au dedicat cu atenție și meticulozitate organizării acestui eveniment, dorind să ofere o experiență memorabilă și să impresioneze distinșii invitați”, se menționează într-un comunicat al școlii.

”Elevii școlii noastre au reușit să strălucească, impresionând prin naturalețea, frumusețea și talentul lor, dar mai ales prin competențele remarcabile de limba engleză pe care le-au demonstrat. Au cântat melodii cunoscute, au recitat poezii și au interpretat roluri din piese de teatru cu o ușurință și o grație care au captivat audiența.

Fiecare moment al Cercului a fost gândit pentru a pune în valoare abilitățile lingvistice și artistice ale copiilor, iar rezultatul a fost unul de excepție.

Evenimentul a fost o oportunitate pentru elevi de a-și arăta aptitudinile într-un cadru oficial, în fața profesorilor și a invitaților. De asemenea, a fost și o ocazie pentru profesori de a observa progresul elevilor și de a se bucura de roadele muncii lor.

Întregul program a fost bine structurat, iar diversitatea activităților a menținut interesul și entuziasmul publicului pe tot parcursul evenimentului.

CITIȚI ȘI: Într-o şcoală din Argeş, elevii care nu chiulesc de la ore primesc 100 de lei lunar

Dedicare și pasiune din partea dascălilor, potențial imens al elevilor

Această zi specială a demonstrat încă o dată dedicarea și pasiunea profesorilor noștri pentru educație, precum și potențialul imens al elevilor noștri. Fiecare profesor a contribuit la succesul acestui eveniment prin orele de pregătire și prin suportul constant oferit elevilor. Fiecare elev a pus în practică ceea ce a învățat, aducând la viață poezii, cântece și scenete cu un entuziasm molipsitor.

Felicitări tuturor celor implicați pentru succesul acestui eveniment minunat! Cercul de engleză de la Școala Gimnazială Ion Minulescu a fost nu doar un prilej de a sărbători realizările elevilor, ci și un moment de mândrie pentru întreaga comunitate școlară.

Ne bucurăm de reușitele lor și așteptăm cu nerăbdare viitoarele evenimente în care să putem admira și susține progresul continuu al elevilor noștri”, se mai menționează în documentul citat.

sursa foto: Școala Gimnazială Ion Minulescu Pitești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Mâine, circulație restricționată pe pasajul Podul Viilor

Potrivit, Primăriei Pitești, mâine, 16.06.2024, în intervalul orar 07:30...