Centrul de eliberare a abonamentelor gratuite Publitrans se mută la Casa Cărţii

Date:

Share post:

Societatea de transport public local din Piteşti, Publitrans 2000 SA, a informat că începând cu data de 23 luna aceasta, Centrul de eliberare a abonamentelor pentru elevi şi pentru persoanele cu handicap se mută din Bulevardul Nicolae Bălcescu, bl. S5, sc. F, parter, în centrul oraşului, în imobilul cunoscut de toţi piteştenii sub numele de Casa Cărţii” (din Bulevardul Republicii, nr. 81, bl. G1, parter).

În linii mari, programul de funcţionare pentru abonamentele destinate elevilor rămâne neschimbat: de luni până miercuri între orele 8 şi 15, joia de la 8 la 17,30 iar vinerea de la 8 la 12,30 (zi scurtă, deh).

Pentru persoanele cu deficienţe (handicap), abonamentele se eliberează marţi între 8 şi 15, miercuri între 12 şi 17,30 şi joia, între orele 8 şi 17.

Două lucruri nu am înţeles în această decizie a Primăriei/Consiliului Local, respectiv a Publitrans.

Unul ar fi că nu pricepem de ce nu se eliberează astfel de abonamente, pentru ambele categorii numite mai sus, oricând în timpul programului de funcţionre a casieriilor.

Altul ar fi că e de neînţeles de ce astfel de abonamente nu pot fi eliberate la toate chioşcurile Publitrans, ci numai de cel de la Casa Cărţii.

Ar mai fi o chestiune, legată de posibilitatea de a cumpăra online astfel de abonamente, dar asta ar însemna să cerem prea mult celor care conduc smart city Piteşti şi smart company Publitrans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular