Ieri, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, consilierul pe probleme de sănătate, dr. Anci Ionescu, și reprezentanți ai Direcției Tehnice din cadrul instituției, au efectuat o vizită de lucru la Spitalul de Boli Cronice Călinești, unde au participat, alături de conducerea unității sanitare, primarul comunei Călinești și contabilul primăriei, la o discuție tehnică privind planul de reamenajare a spațiilor rămase libere, care se află în administrarea Consiliului Județean Argeș.

Astfel, s-a stabilit ca aceste spații să fie utilizate în continuare în scopul asigurării unor servicii de asistență medicală, aici urmând să fie înființat un Centru de Permanență.

Investițiile privind amenajarea spațiilor vor fi realizate de Consiliul Județean Argeș, ulterior Centrul de Permanență urmând a fi dat în folosință gratuită, spre administrare, Consiliului Local Călinești.

Înființarea unui Centru de Permanență în comuna Călinești este necesară, dat fiind faptul că este vorba de una dintre cele mai mari localități la nivel județean și chiar național, cu o populație numeroasă pentru care trebuie să existe acces facil la servicii medicale.

sursa info şi foto: Consiliul Judeţean Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here