Centru de Servicii Sociale, inaugurat la Păuleasca de Serviciul de Ajutor Maltez

Date:

Share post:

Mâine, de la ora 11, în satul Păuleasca, aparţinând comunei Miceşti, judeţul Argeş, organizaţia neguvernamentală Serviciul de Ajutor Maltez din România inaugurează un Centrul de Servicii Sociale.

Peste 150 de copii nevoiaşi din comunitate vor beneficia de serviciile oferite de ONG-ul cu sediul la Cluj-Napoca.

De fapt, Serviciul de Ajutor Maltez nu este la prima acţiune caritabilă, cu impact social deosebit, derulată în comuna Miceşti: încă de acum trei ani, organizaţia lansase un program social, denumit „Un început sigur”, prin care se oferea sprijin mamelor cu mulţi copii şi/sau cu posibilităţi materiale reduse.

Cu privire la inaugurarea de mâine, a noului Centru de Servicii Sociale, coordonatorul proiectului, Ana Maria Gărăgău, ne-a informat că beneficiar poate fi oricine din comunitatea – una săracă, pauperă – din Păuleasca. „Între altele, oferim la noul nostru centru posibilitatea ca oamenii să-şi spele rufăria, folosind cele câteva maşini de spălat; de asemenea, cei care nu au baie acasă pot veni la centru să folosească duşurile pe care le-am construit special pentru acest scop”, ne-a spus dna Gărăgău.

Consiliul Director al Serviciului de Ajutor Maltez din România

Serviciul de Ajutor Maltez în România este o asociaţie non-profit cu sediul central la Cluj-Napoca. De 25 de ani, prin intermediul a 17 filiale şi sucursale în ţară, derulează programe în beneficiul celor aflaţi în nevoie: vârstnici, bolnavi, persoane cu deficienţe şi alte grupuri vulnerabile.

„1.200 de voluntari se implică în mod constant pentru a-i ajuta să ducă o viaţă demnă, fără distincţie de etnie, religie, sex sau apartenenţă politică”, a informat organizaţia. În imaginea de sus, prichindei beneficiari ai sprijinului oferit de organizaţie, din 2018, la Păuleasca.

sursa foto: Serviciul de Ajutor Maltez

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Kevin Doukouré, mijlocaș ivorian campion cu Farul, legitimat de FC Argeș

Kevin Doukouré, un mijlocaș central campion cu Farul Constanța,...