Aşa cum multă lume îşi imaginează, fostul preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, recent condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, nu va avea un regim obişnuit la puşcărie.

Presa de la Bucureşti spune că până şi celula în care Dragnea va sta închis singur în perioada de 21 de zile de carantină, a fost proaspăt zugrăvită.

Aseară, la cină, Dragnea ar fi avut fasole cu cârnaţi, iar de dimineaţă, la micul dejun, biscuiţi cu marmeladă şi ceai.

N-o fi ăsta meniul cu care Dragnea să fie obişnuit dar, oricum, pare cel puţin la nivelul la care e meniul de prânz de care au parte la cantină muncitorii de la Dacia.

„La pușcărie, Liviu Dragnea va fi protejat. Va avea un regim special, el urmând să stea alături de alți «mahări», separat de restul condamnaților”, a povestit azi un alt fost puşcăriaş celebru trecut pe la Rahova, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, pentru ziarul Libertatea.

„Acolo, Dragnea nu va mai fi boss. Păi doar dacă te uiți la fața lui și îți dai seama că nu poate să se impună în fața «băieților» aflați la Rahova. Norocul lui Dragnea e că va sta departe de ei. Din ce am înțeles, îl va băga în camera cu Sorin Ovidiu Vîntu, nu cu Radu Mazăre”, a mai explicat Miron Cozma colegilor de la Libertatea.

Ilustraţia de sus este, evident, un trucaj, care circulă de alaltăieri pe reţelele de socializare.

Declaraţiile lui Miron Cozma pentru Libertatea pot fi citite aici:Cum își va petrece timpul Liviu Dragnea în Penitenciarul Rahova. Miron Cozma: „Acolo nu va mai fi un boss”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here