Orice femeie eleganta apreciaza creatiile din blana naturala. Aceste articole vestimentare te fac sa te simti ca pe podium, dar vin la pachet si cu un nivel ridicat de confort. Rafinamentul si confortul fac echipa buna impreuna, atunci cand vorbim despre piesele de lux, menite sa scoata din anonimat orice tip de tinuta.

Ai grija, insa, cum si de unde cumperi hainele de blana. Iata cele mai importante 5 lucruri de care sa tii cont atunci cand cumperi capa blana naturala. Analizeaza atent: nu lua decizia dintr-un singur unghi niciodata.

Factorul termic: la fel de important ca aspectul

Persoanele care isi completeaza garderoba cu o haina de blana naturala pentru prima oara, tin sa puna pe primul loc aspectul, fara a lua in considerare factorul termic. Talerele balantei nu ar trebui sa se incline nici de o parte, nici de cealalta, ci sa se afle in echilibru atunci cand faci achizitia. Exista o regula simpla: gradul de izolare termica este direct proportional cu lungimea firului de par. Cele mai calduroase si mai aspectuoase blanuri de lux sunt: chinchilla, samurul, vulpea si… nurca. Desi blana de nurca are firul scurt, se remarca prin factorul termic datorita densitatii. Blana este foarte deasa si, implicit, foarte calduroasa.

Aspectul estetic si abordarea matura a deciziei

O abordare matera a deciziei de achizitie inseamna sa pui – pe acelasi plan – si functionalitatea hainei, dar si aspectul estetic. Nu trebuie sa faci niciun compromis in privinta aspectului, mai ales atunci cand vorbim de blanurile de lux, costisitoare. Asigura-te ca te simti perfect in articolul vestimentar pe care l-ai probat si ca nu exista niciun motiv pentru care peste 2, 4, 6 ani decizia ta sa se schimbe. Daca sunt anumite elemente pe care le-ai schimba, cum ar fi dimensiunea, lungimea sau accesoriile, trebuie sa stii ca poti sa apelezi la serviciile de personalizare pe care ti le pun la dispozitie cele mai mari case de blanuri din tara.

Rezistenta dictata de calitate

Hainele de blana sunt atemporale. Sunt menite sa reziste cat mai mult timp si, tocmai de aceea, reprezinta o investitie durabila. Atunci cand timpul isi pune amprenta, iar haina de blana nu mai arata la fel de bine, se intervine prin restilizare. Toate aceste lucruri sunt valabile, atata timp cat calitatea blanurilor este la cel mai inalt nivel. Achizitioneaza acest tip de articole vestimentare de la retaileri ce iti pot oferi informatii despre materia prima folosita si pot garanta calitatea ei. Cea mai rezistenta blana naturala este cea de nurca (vizon). Se poate purta ani la rand, fara ca rupturile si uzura sa se instaleze. E valabil si pentru cape.

Raportul dintre calitate si pret

Hainele din blana sunt un produs de lux. Costurile nu sunt mici, atunci cand vorbim de blanuri naturale de cea mai buna calitate, dar pot varia in functie de dimensiunea hainei, procedeele folosite in croire si tabacire, si garantiile pe care le ai. Tipul de blana, respectiv materia prima, ramane  insa cel mai important criteriu. Hainele din piei intregi sunt mai scumpe decat hainele compuse din bucati de blana cusute.

Ai chiar si 5 ani de garantie la produsele din blana comercializate de Casa de Blanuri MG

Daca vrei sa cumperi o capa sau orice alt tip de articol vestimentar sau accesoriu din blana naturala, cea mai buna alegere – fara dar si poate – este Casa de Blanuri MG.

Calitatea produselor este ireprosabila, iar tu poti beneficia de tot suportul expertilor in alegerile tale. Ai chiar si 5 ani de garantie la anumite produse.

Date de contact:

Tel: +40 07 27 22 52 62

E-mail: bianca@blana.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here