„Mâine 1 Aprilie de la ora 10.00 filmul nostru intră pe Netflix.

Deocamdată Netflix România căci nu sunt gata toate materialele și traducerile pentru Netflix World.
Pentru diaspora sau orice om își dorește sa vadă Miami Bici și NU se află în România va anunț ca cel târziu în cursul lunii iunie acest lucru va fi posibil. Ne mișcăm cât putem de repede.

O parte din mine a murit când am semnat acest deal căci tare îmi doream o relansare în cinematografe pentru că este cumva nedrept ca acest film să rămână doar cu 552.000 de persoane. Atâți l-au văzut la cinema în doar două săptămâni și o a treia cu amenințarea virusului planând.
Am semnat până la urma cu Netflix și a trebuit să-l scoatem din cinematografe forever și asta doar pentru că nu mai pot sta acasă neputincios. Nu știu ce altceva să fac în perioada asta decât să vă ofer această comedie. Dacă reușesc sa vă fac măcar să zâmbiți în aceste momente grele, în timp ce rămâneți acasă în izolare atunci sunt și eu fericit.

Aş aprecia să am cele mai multe share-uri la această postare. Vreau să știe toată lumea că mâine, de 1 Aprilie, România poate zâmbi cu Miami Bici. Mulțumesc”, a postat Codin Maticiuc, pe pagina lui oficială de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here