Începusem azi, spre orele prânzului, să scriu un articol despre nişte pisoi neînţărcaţi încă, abandonaţi lângă un tomberon, într-o cutie de carton, să moară acolo de foame şi de frig.

Făcusem asta în nădejdea că micuţii, salvaţi între timp de doamnele de la un cabinet veterinar (Animals Help Center Piteşti), vaccinaţi şi deparazitaţi, îşi vor putea găsi un cămin al lor, în care să bucure pe cineva de Crăciun.

Textul ar fi urmat să „sune” cam aşa:

Un piteştean inimos, dl Laurenţiu Gurbet, a postat ieri, pe o reţea socială, o întâmplare revoltătoare şi emoţionantă, deopotrivă.

O reproducem aici, integral:

„La plimbarea de seară, mai exact pe 5 noiembrie, căţeluşa noastră, Alina, nu a vrut să mai plece de lângă tomberon şi adulmeca insistent o cutie de pantofi.

Deoarece nu a vrut să se mai îndepărteze din acel loc, colega noastră a mers să verifice ce anume este acolo. Când a deschis cutia… surpriză! Un buchet de 5 pisicuţi (4 pisicuţe si 1 motănel) erau aruncaţi, fără mămică, în frig…

Colega noastră i-a preluat şi i-a hrănit cu biberonul timp de aproape o lună, până când au început să mănânce singuri.

Săptămâna trecută au făcut primul vaccin şi sunt gata pentru adopţie.

Au carnet de sănătate, deparazitare şi vaccinare la zi, conform vârstei.

Pisoiul alb cu portocaliu şi una din pisicuţele tricolore au fost adoptate zilele trecute. Vă rugăm să ne ajutaţi cu un share pentru a le găsi un cămin de Crăciun!”

Pisoii, aruncaţi la gunoi, să crape de foame şi de frig

Este ceea ce şi facem, cu mare plăcere, şi cu nădejdea că şi aceşti puiuţi, aruncaţi ca nişte gunoaie, să moară de foame şi de frig, vor avea parte de zile mai bune.

Detalii puteţi obţine la cabinetul veterinar Animals Help Center, de pe strada Fraţii Goleşti 90-92, de luni până vineri între orele 10 şi 19″.

Din fericire, acest articol nu a mai fost nevoie să fie publicat. Asta pentru că povestea micuţilor din imagini are deja un final fericit.

Toţi, în afară de unul singur, şi-au găsit familii. Şi pentru acela, însă, va veni în cursul zilei de azi, să-l vadă cineva şi să-l ia acasă.

Spiritul Crăciunului care se apropie a fost mai puternic decât nemernicia celui/celei care i-a sortit pe aceşti pisoi unei morţi crunte.

Aşa să ne ajute Cel de Sus, fiecăruia după fapte.

sursa foto: Facebook/Animals Help Center PiteştiLĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here