Înotătorul piteştean Robert Glinţă, cel mai bun înotător al României de câţiva ani încoace, a anunţat azi că a fost depistat pozitiv la un test pentru coronavirus (Covid-19).

Glinţă a făcut anunţul de la Budapesta, unde se află pentru a participa la o competiţie internaţională de nataţie, International Swimming League (ISL).

„Nu voi mai concura; siguranţa este pe primul loc… sunt proceduri stricte care sunt implementate şi care trebuie urmate… Pentru moment o să-mi încurajez colegii din izolare și o să-i urmăresc de pe laptop, înotând în piscină”, a anunţat Glinţă, pe contul său de Instagram.

Sportivul se simte bine, nu are simptome specifice bolii, dar s-a izolat.

Robert Glinţă e calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor (ar fi trebuit să fie de anul acesta, dar pandemia a decalat şi Olimpiada), unde va participa la proba sa favorită, 100 de metri spate.

De fapt, Robert a fost primul sportiv român care a îndeplinit baremul de calificare la Tokyo.

„Zâmbesc de fiecare dată când mi se spune să aștept o secundă… Sunt Robert Glință și voi înota pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Și nu, nu am o secundă de așteptat, ci întotdeauna una de câștigat”, spune Robert, într-un filmuleţ de prezentare postat pe platforma sa online de prezentare, de găsit la adresa https://www.robbieforgold.ro/

Îi urăm însănătoşire grabnică marelui nostru campion!

sursa foto: Robert Glinţă/Arhivă personală Twitter

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here