Cei trei pași prețioși din orice

Date:

Share post:

Cifra 3 este o cifră magică, cel puțin în basme, așa cum am învățat în școala generală. În viața de zi cu zi, dacă stăm bine și ne analizăm toate activitățile, îi putem găsi sensul magic.

În absolut orice, ca prim pas, trebuie să ai o idee clară despre rezultatul la care vrei să ajungi. Nu ești o frunză care plutește prin vânt, ești o ființă umană cu un timp limitat pe pământ, cu decizii de luat, cu privire la modul în care vrei să-ți folosești timpul; ca pas secund, observă ceea ce primești. Acesta ar putea fi cel mai greu pas – pentru că ne place să ne ferim de adevăr. Dacă mergi înainte făcând ceea ce ai făcut întotdeauna, vei primi constant aceleași rezultate. Pentru a îmbunătăți, trebuie să rămâi conștient de ceea ce apare în viața ta. Majoritatea oamenilor evită acest pas în momentul în care nu văd rezultatele pe care le doresc. Este mult mai ușor și mai convenabil să privești în altă parte. Al treilea pas te sfătuiește să fii flexibil până când obții ceea ce îți dorești. Există mereu mai multe opțiuni – minim trei în orice situație. Cât de flexibil înseamnă asta că poți fi atunci? Foarte! Alegerile sunt oportunități și demonstrează flexibilitatea ta ca om. Este opusul unei probleme vechi, care se repetă. Este proaspăt, este distractiv. Și sunt atât de multe din care să alegi. Ele transformă viața de zi cu zi într-un fel de joc.

Și chiar și multe jocuri implică cifra 3, într-un mod sau altul. În calitate de pasionat de darts, care își dorește să stăpânească bine jocul, ar trebui să urmezi și un proces în trei pași, care te conduce apoi la al 4-lea și ultimul pas, iluminarea matematică. Întâi de toate, ar trebui să știi întotdeauna ce ți-a mai rămas înainte de a-ți arunca săgețile. În al doilea rând, găsește un răspuns pentru întrebarea „Oponentul tău este pe un finish?”. Și știind răspunsurile la pașii 1 și 2, îți vei da seama întotdeauna cum să termini numărul pe care ai rămas în prezent. Foarte important, de asemenea, acest proces în trei pași se aplică și atunci când joci darts online. Pentru alte jocuri, precum pokerul, pe care îl poți accesa de pe computer sau de pe telefon, trei pași sunt de obicei norma. Ar trebui să descarci un software sau o aplicație, să te înregistrezi și apoi să joci, bucurându-te de toate avantajele.

Și testarea de jocuri se desfășoară în trei pași: este vorba despre testarea internă, locală și cea oarbă (blind testing), iar game designerii le cunosc pe de-a-ntregul. Prima este desfășurată împreună cu colegii designeri și colaboratori, ori cu prietenii și cunoștințele. Reprezintă o modalitate de asigurare că jocul este funcțional și prezentabil înainte de a-l împărtăși unui public mai larg. Testarea locală este atunci când lucrurile pot deveni puțin înfricoșătoare sau frustrante pentru unii. Dar toate acestea fac parte din proces și este, fără îndoială, cea mai importantă piatră de temelie pe calea dezvoltării jocului. Acesta este momentul în care te prezinți și joci jocul cu oameni pe care nu îi cunoști, lucru care se întâmplă în general la evenimente, întâlniri organizate și convenții. Blind testing reprezintă testul suprem de putere, voință și răbdare. Jucătorii deschid cutia, iar singurul lor ghid este regulamentul creat. Dacă ești prezent, ești strict observator.

Multe dintre întâlnirile de astăzi s-au mutat în online, dar nu toți suntem pricepuți în a lua parte la ele așa cum se cuvine. Din fericire, și în această situație există 3 pași ajutători. În primul rând, trebuie să fii clar cu privire la comportamentul specific pe care încerci să îl încurajezi completând afirmația „Ar fi grozav dacă am…” De exemplu, o echipă din cadrul unei companii își poate propune ca toți membrii să fie prezenți mental în timpul întâlnirilor virtuale, permițând discuții vibrante și rezolvarea creativă a problemelor. În pasul 2, poți identifica „blocajele comportamentale” sau lucrurile pe care le faceți în loc să urmați comportamentul dorit. În acest caz, fraza se schimbă în „În schimb noi…”. Ultimul pas, cel cu indicativul 3, presupune asumarea calități de așa-zis „joker” de către fiecare participant. În acest fel, fiecare poate vorbi mai deschis, spunând lucruri altfel greu de exprimat.

Trei pași există și în lucruri simple, în pregătirea unor rețete în bucătărie, în distracție, în activități care presupun seriozitate, trei mese luăm peste zi, trei pași a implicat și apariția acestui articol: scriere, editare, publicare. Trei pași, trei, și nimic nu e ca ei.

Vizite3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...

Poliţia Argeş i-a amendat pe ciobanii care nu şi-au microcipat câinii de la stână

În cadrul unei acţiuni poliţieneşti dessfăşurate ieri şi alaltăieri,...

Dezinformarea prin presă, combătută cu ajutorul inteligenţei artificiale

"Un consorțiu condus de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,...

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...