Agenţii de Poliţie Daniel Petruţ Drăghici şi Ilie Nicolae Florea, arestaţi de un judecător de la Tribunalul Argeş, în urmă cu trei zile, au fost puşi în libertate azi, de Curtea de Apel Piteşti.

Atât agentul Drăghici, cât şi agentul-şef principal Florea au atacat la Curtea de Apel decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi care a decis să-i încarcereze.

Iar Curtea de Apel Piteşti a decis ca ambii agenţi de Poliţie să fie cercetaţi în continuare în stare de arest la domiciliu, dispunând, astfel, eliberarea celor doi din arest.

Audierile agenţilor Drăghici şi Florea s-a realizat prin videoconferinţă, cei doi fiind în arestul Poliţiei judeţene Argeş din data de 19 aprilie.

Pe de altă parte, Tribunalul Militar din Capitală a hotărât azi să aresteze pentru 30 de zile un subofiţer de Jandarmi, reţinut ieri, alături de un alt coleg de-al său, în acelaşi caz, al uciderii bărbatului de 63 de ani, pe terasa Dual de lângă Autogara Sud din Piteşti.

Celălalt subofiţer de Jandarmi reţinut de poliţiştii din Piteşti a avut ceva mai multă şansă decât colegul său: judecătorii au decis că poate fi cercetat în stare de libertate.

Jandarmeria nu a făcut publice numele celor doi subofiţeri anchetaţi în dosarul omorului de la Autogara Sud.

1 COMENTARIU

  1. Halal justitie! Acel jandarm nu a avut niciun fel de implicare! Draghici e vinovatul. Dacă și cu probe video ne prostiți în fata și găsiți un țap ispășit care a fost spectator, e de „bine”.

    Vă înţelegem uimirea. Din ce am putut vedea, pe filmări, jandarmii ar putea fi acuzaţi, cel mult, pentru că nu l-au domolit pe poliţistul Drăghici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here