La ora redactării acestor rânduri, domnii Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, propuşi de coaliţia de la Putere pentru portofoliile Dezvoltării, respectiv Transporturilor, depun jurământul în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Aseară, acesta a semnat decretele de numire în funcţie a celor doi.

Şeful statului i-a acceptat, surprinzător, pe cei doi ca miniştri, după ce anterior refuzase cu obstinaţie numirile în posturile respective ale Liei Olguţa Vasilescu, respectiv a lui Mircea Drăghici, pe motiv de nepricepere.

Ambii proaspăt miniştri par, însă, cel puţin la fel de nepricepuţi ca şi cei refuzaţi mai înainte vreme de preşedinte.

Dl deputat Daniel Suciu (Bistriţa-Năsăud) şi-a construit cariera politică scriind ode liderilor PSD bistriţeni, într-un ziar local, ulterior cărând genţile acestora pe la diverse conferinţe.

În cel îl priveşte pe proaspătul ministru al Transporturilor, dl Răzvan Cuc, el a mai deţinut această funcţie în Guvernele Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose.

A fost dat afară din cabinet tocmai pentru nepriceperea dovedită ca ministru, numit din nou, apoi remaniat de premierul Mihai Tudose, care a declarat public că „nu ştie să facă nimic”.

Aşadar, cine şi-a făcut iluzii că noii miniştri ar putea fi bănuiţi de ceva urme de competenţă a rămas cu iluziile.

După părerea noastră, dnii Suciu şi Cuc nu se ridică nici măcar la nivelul celor pe care preşedintele Iohannis i-a refuzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here