Cea mai veche cofetărie din Piteşti, „Magnolia”, s-a închis din cauza lipsei de personal. Spaţiul e de închiriat

Date:

Share post:

Decenii la rând, încă din perioada comunistă, cofetăria „Magnolia”, situată la parterul blocului B2 de pe bulevardul IC Brătianu din Piteşti, a fost o adevărată emblemă a oraşului.

Aşa cum poate doar Simfonia Lalelelor este.

Cofetăria a continuat să funcţioneze neîntrerupt şi după 1989, preluată fiind, din 1991, de firma Magnolia Com 2005 SRL.

Din păcate, însă, azi „Magnolia” nu-şi mai poate delecta clienţii cu dulciurile şi prăjiturile care i-au făcut faimă. Unitatea s-a închis, iar proprietarii societăţii au decis să ofere spaţiul pentru închiriat eventualilor doritori.

„Nu mai găsim personal”

„Ne-a părut şi ne pare foarte rău şi mie, şi asociatei mele, doamna Ioana Popa, că a trebuit să închidem cofetăria. Însă, nu mai puteam continua. Principalul motiv a fost acela că, efectiv, nu mai găsim personal.

Patiseria şi cofetăria sunt două domenii care nu mai atrag aproape pe nimeni. În plus, s-au desfiinţat şi şcolile profesionale care pregăteau cofetari, aşa că nu mai aveam personal calificat cu care să putem continua activitatea”, ne-a povestit, cu vădită tristeţe în glas, dl Marin Tudor, unul din cei doi proprietari ai „Magnoliei”.

Fără „Magnolia”, Piteştiul e mai sărac şi mai sărat

Suntem aproape siguri că foarte mulţi piteşteni vor regreta la aflarea veştii că „Magnolia” s-a închis. La mesele celei mai vechi cofetării din Piteşti s-au legat prietenii, s-au petrecut clipe plăcute, memorabile, s-au înfiripat iubiri.

Am putea spune că fără „Magnolia”, Piteştiul rămâne o idee mai sărac. Şi un pic mai sărat, lipsind de acum încolo dulcele „Magnoliei”.

Cei interesaţi de închirierea spaţiului îi pot contacta fie pe domnul Marin Tudor, la telefonul 0744-590967, fie pe doamna Ioana Popa, la telefonul 0722-524825.

Vizite6

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum au devenit urşii scuza pentru incompetenţa autorităţilor pe autostrada A1

Cei aproape 10 ani de când Ministerul Transporturilor şi...

Maşină răsturnată la Priboieni

Pompierii argeşeni au fost solicitaţi, în această seară, să...

(VIDEO) Accident grav la Drăganu. O persoană a murit, alte trei în stare gravă

În urmă cu puţin timp, un grav accident rutier...

Totul despre turneele de sloturi online

Sloturile sunt una dintre principalele opțiuni de divertisment din...

Ce vor suporterii lui FC Argeş de la conducerea clubului

La recenta întâlnire dintre conducerea clubului FC Argeş cu...