Anul acesta, pe lângă tradiţionala Simfonie a Lalelelor, organizatorii au avut iniţiativa de a organiza un concurs de fotografie, la care poate participa orice vizitator al Simfoniei.

Concursul, denumit  “Simfonia Lalelelor prin Ochii Tăi”, are scopul „obținerii de imagini artistice de la manifestările culturale, care se desfășoară sub egida Simfoniei Lalelelor”, a anunţat municipalitatea din Piteşti.

„Câștigătorii vor fi premiați cu diplome, daruri cu simbolurile Simfoniei Lalelelor, iar lucrările premiate vor fi postate pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești(www.centrul-cultural-pitesti.ro), pe site-ul oficial al Simfoniei Lalelelor(www.simfonialalelelor-pitesti.ro) și, ulterior, publicate în Albumul Simfonia Lalelelor prin ochii tăi, ediția I”, spun organizatorii.

Înscrierea participanţilor se face de mâine până în 16 aprilie inclusiv, urmând ca a doua zi, pe 17 aprilie, să fie anunţaţi câştigătorii.

Condiţii de participare:

  1. Concursul va avea o singură categorie, aceea de imagini foto digitale. Fiecare concurent poate participa cu două lucrări, în format electronic.
  2. Participarea la concurs şi completarea formularului de înscriere implică acordul autorului ca materialele participante în concurs să poată fi folosite de către Primăria municipiului Pitești, în scopul promovării concursului şi al realizării de materiale de prezentare a oraşului, cu menţionarea numelui autorului; depunerea formularului de înscriere reprezintă consimţământul autorului cu privire la această formă de utilizare, nelimitată în timp şi spaţiu.
  3. Organizatorul va considera în mod automat că trimiterea unei fotografii şi completarea formularului reprezintă participarea concurentului la concurs şi că acesta este de acord cu regulamentul concursului.
  4. Fotografiile trimise trebuie să fie originale, realizate de concurenţi. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru nicio fotografie însuşită în mod ilegal de către concurenţi; concurentul este unic responsabil pentru orice consecinţe directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participării cu fotografii la acest concurs.
  5. Imaginile care nu respectă prevederile din regulament vor fi excluse din concurs.
  6. Concurenții vor trimite până pe data de 16 aprilie 2019, pe adresa de e-mail a Centrului Cultural Pitești cultcentre@yahoo.com formularul de înscriere şi cele două fotografii.

Formularul de înscriere se poate descărca de pe site-urile www.centrul-cultural-pitesti.ro , respectiv www.simfonialalelelor-pitesti.ro

Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here