Ce să aleg, Loto România sau Polonia?

Date:

Share post:

Jocurile de noroc tip Loto sunt printre cele mai populare jocuri de noroc din lume. Alegi nişte numere, le bifezi pe nişte jetoane de joc, aştepţi să vezi dacă ţi-au ieşit şi dacă le ai pe toate sau doar câteva ai câştigat sume din ce în ce mai mari, în funcţie de mize şi de câte numere ţi-au ieşit.

La noi în ţară poţi să joci la Loto România sau la Loto Polonia. Dintre acestea, cu siguranţă Loto Polonia îţi va oferi ceva mai multă adrenalină şi câştiguri mai mari.

Loto Polonia îți poate oferi o mulțime de șanse de câștig. Mulți români s-au îndreptat spre acest joc tocmai pentru că șansele de câștig sunt mai mari.

Tipuri de jocuri la Loto Polonia

La Loto Polonia ai trei tipuri de jocuri, Loto Mulţi Polonia 20/80 sau Loto Polonia 1, Loto Polonia 2, Keno Polonia 20/70 și Polonia loto 6/49. Extragerile pot fi zilnice, la anumite ore, prânz şi seara, pentru prima variantă, ai 20 de numere pe care trebuie să le ghiceşti din 80, ai câştiguri bune şi dacă ai două sau trei nu trebuie să ai neaparat toate 20.

Pentru a doua variantă amintită de la Loto Polonia ai extrageri din 4 în 4 patru minute, sunt 20 de numere extrase, ultima variantă seamănă cu Loto România, sunt şase numere din 49 care trebuie să îţi iasă pe bilet. Ai şi aici câştiguri mari şi numerele poţi să îţi iasă parţial sau în totalitate că să câştigi cât mai mult.

Câte numere poți paria la Loto Multi Polonia?

Cele 15-16 numere de la Loto Multi Polonia 20/80 determina câştiguri mari şi în funcţie de cote, ai mai multe numere, câştigi şi mai mulţi bani. Joci la sistem în cadrul loteriei şi câştigi şi mai mult dacă aplici sau joci modelul de sistem 1/1, 2/2, 4/6. Cu puţin noroc şi nişte strategii foarte bine puse la punct vei putea câştiga foarte bine la Loto Polonia, mai bine ca la Loto România.

De cealaltă parte, la Loto România sunt câştiguri mari, dar ele apar foarte rar şi sumele câştigate sunt mai micuţe. Jocurile de la noi sunt 6 din 49, NOROC, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super NOROC.

Regulile sunt asemenatoare cu regulile întâlnite în Polonia, trebuie să îţi iasă fie toate numerele, fie să nimereşti secvenţa de numere de la noroc, să ai noroc să îţi iasă cât mai multe numere, peste 4 de obicei ca să ai şi câştiguri mai mari.

Fondul de câştig în Polonia e şi mai mare decât în România, dar şi la noi sunt foarte mulţi pasionaţi de Loto care alimentează fără să vrea acest fond, aşa că te aştepţi şi la câştiguri bune la Loto România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Kevin Doukouré, mijlocaș ivorian campion cu Farul, legitimat de FC Argeș

Kevin Doukouré, un mijlocaș central campion cu Farul Constanța,...