Ce oferte bonus au cazinourile online în România?

Date:

Share post:

Ce este un bonus?

Așa cum sugerează și numele, un bonus este o sumă sau un procent oferit jucătorilor existenți sau celor noi înregistrați pe platforma operatorilor de pariuri. Cu alte cuvinte, este o ofertă promoțională pe care agențiile o propun pentru recompensarea jucătorilor atunci când aceștia aleg jocuri virtuale. În funcție de operatori, pot lua diverse forme, de la bonusuri de bun venit la rotiri gratuite sau cashback. 

Care sunt cele mai comune bonusuri oferite de casele de pariuri?

Casele de pariuri sunt foarte creative atunci când doresc să-și recompenseze utilizatorii. Bonusul de bun venit este unul dintre cele mai frecvente, fiind oferit la prima depunere. Poate lua forma unor bani bonus, pariuri sau rotiri gratuite la jocurile disponibile într-un casino live.

Bonusurile de fidelitate sunt recompense pentru jucătorii fideli, constanți. Diferă de la un operator la altul și pot include puncte compensatorii, bonusuri de reîncărcare, cashback sau alte promoții personalizate. 

Rotirile gratuite se oferă fie la înregistrare pe platformă, fie la depuneri

Pot fi, de asemenea, parte a promoțiilor speciale. Acestea permit jocuri gratuite la sloturi, oferind chiar șansa de a câștiga premii reale. Trebuie menționat totuși că numărul de rotiri și câștigurile pot fi limitate. 

Bonusurile aniversare sunt oferite cu ocazia zilelor de naștere ale utilizatorilor. Și în acest caz, valoarea acestora diferă de la o agenție la alta și poate fi influențată de istoricul jucătorului pe platformă. Pot fi utilizate fie pentru sloturi online fie pentru pariuri sportive.

Bonusul tip cashback presupune returnarea unui procent din pierderile suferite. Prin intermediul acestui tip de bonus, agenția oferă o a doua șansă de a câștiga. Procentul variază în funcție de operator, este aceeași situația ca în cazul jackpoturilor.

Indiferent de tipul de bonus primit, înainte de a-l utiliza asigură-te că citești termenii și condițiile, totuși pentru mai multe detalii îți recomandăm să consulți ghiduri de specialitate. Înțelege cerințele de rulaj și termenul de valabilitate și bucură-te de jocurile preferate. Nu te lăsa purtat de entuziasm și joacă responsabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

S-a oprit într-o mașină parcată

În urmă cu puțin timp pompierii intervin în municipiul...

O seară cu fetele – ce nu trebuie să lipsească pentru o distracție ca pe vremuri

S-a întâmplat să te uiți prin pozele vechi, de...

A fost inaugurată pasarela din cartierul Tudor Vladimirescu, spre noul Argeș Mall

Azi a fost inaugurată pasarela auto și pietonală care...

Opțiuni noi pentru WhatsApp: funcții de filtrare a mesajelor (Digitalio)

WhatsApp anunţă introducerea a trei filtre pentru accesarea mai rapidă a...

Alte 25 de microbuze electrice pentru școli din mediul rural din Argeș, cu bani din PNRR

Ieri a fost semnat contractul pentru furnizarea a 25...