Primarul comunei Băbana, de la marginea Piteştiului, Vasile Bebe Ivan, e renumit inclusiv pentru faptul că organizează adesea acţiuni de ecologizare, în cadrul cărora strânge gunoaiele după cei certaţi cu bunul simţ, care le aruncă pe marginea drumului, în loc să folosească pubelele.

Aşa s-a întâmplat şi azi, când s-au strâns sute de saci cu gunoaie de tot felul, de pe marginea drumului Piteşti-Băbana, dar şi de pe marginea celorlalte drumuri care traversează comuna.

„Am repetat azi strângerea gunoaielor aruncate in zona drumului judeţean 703E, pe unde circulă concetăţenii noştri, călătorii prin Băbana si alţii care au sau nu probleme în zonă.

Am găsit facturi CEZ, de telefonie mobilă, mătăniile lui Becali, aparatul de facut selfie al renumitei vedete „Dana Criminala”, pantofi cu toc de la Mihai Albu etc etc.

„Campionii” sunt cei din zona Jgheboasa; acolo, ieri, am scos două autospeciale de deşeuri reciclabile, urmează să luam şi molozul aruncat de la casele dărâmate din zonă şi din împrejurimi.

Pe marginea drumului Piteşti-Băbana, mormane de gunoaie la tot pasul

Facem curat lună, dar si dumneavoastră trebuie să ne ajutaţi. Puteţi lua atitudine faţă de cei care încalcă aceste principii de etică morală şi bun simţ.

Suntem o comunitate unde maşina de gunoi vine săptămânal din poartă-n poartă, cea de reciclabile de două ori pe lună… avem condiţii asigurate, numai noi să vrem!”, a transmis primarul din Băbana, Vasile Bebe Ivan, prin intermediul paginii sale de Facebook.

„Eu tot mai sper că ne vom civiliza, încetul cu încetul…. dar, până atunci, iau serios în calcul să introduc supraveghere video în unele puncte de pe raza comunei. După care trecem la amenzi, dacă cu vorba bună nu se poate”, ne-a declarat primarul Bebe Ivan.

sursa foto: Bebe Ivan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here