Ce fac poliţiştii locali din Piteşti, plătiţi împărăteşte: au amendat azi o femeie care vindea pătrunjel din sacoşă, în Trivale

Date:

Share post:

Despre Poliţia Locală din Piteşti s-a scris, în destule rânduri, dar de bine n-au făcut-o, în general, decât publicaţiile stipendiate de Primăria Piteşti.

De ceva vreme încoace, de la debutul campaniei electorale, ne-a fost semnalată de mai mulţi cititori prezenţa parcă mai palidă a poliţiştilor locali pe străzile Piteştiului.

Una peste alta, activitatea în ansamblu a Poliţiei Locale Piteşti a fost una care a lăsat de dorit în ochii celor mai mulţi piteşteni. Spaţiul virtual e plin de exemple în acest sens.

Ultimul dintre acestea, imortalizat azi de un piteştean, la complexul I din cartierul Trivale: doi agenţi ai Poliţiei Locale au amendat, pare-se, o bătrânică, venită la oraş să vândă câteva legături de pătrunjel şi niscai zarzavaturi de prisos.

Se poate spune că nu e legal comerţul neautorizat, la colţ de stradă. Asta să fie, însă, prioritatea momentului? Pentru aşa ceva trebuie să plătim lefuri grase acestor „poliţişti”, ca să amendeze bătrânele care vând „neautorizat” câteva legături de pătrunjel?

Încheiem cu o concluzie: mai mulţi candidaţi la Primăria Piteştiului au declarat public, în campania electorală, că nu sunt mulţumiţi de activitatea Poliţiei Locale (dacă ar fi declarat altceva şi-ar fi suit cetăţenii în cap) şi că o vor reorganiza.

Părerea noastră e că „reorganizat” nu e de ajuns. Această instituţie ar trebui desfiinţată cu totul, apoi reînfiinţată şi încadrată cu absolvenţi ai şcolilor de Poliţie, nu cu nepoţi, cumnaţi şi neveste de-ale cui trebuie.

Asta dacă ţinem morţiş să avem Poliţie Locală la Piteşti.

Reacţia purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale, dl Bogdan Aristănţoiu: „Înainte să publicati o stire, informați va! Nu a amendat o nimeni! I s a pus în vedere să meargă în piața Trivale, acolo sunt mese libere, gratis!”

Deci, băbuţa a avut noroc, a scăpat neamendată, pesemne cu un avertisment.

sursa foto: Facebook/Djorkaeff George-Andrei

Vizite1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...

Poliţia Argeş i-a amendat pe ciobanii care nu şi-au microcipat câinii de la stână

În cadrul unei acţiuni poliţieneşti dessfăşurate ieri şi alaltăieri,...

Dezinformarea prin presă, combătută cu ajutorul inteligenţei artificiale

"Un consorțiu condus de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,...