Ce efect au avut asupra căţelului meu suplimentele nutritive pentru câini. Este incredibil!

Date:

Share post:

Câinele meu este fiinţa pe care am ajuns să o iubesc cel mai mult. Încă din primele clipe ne-am îndrăgostit iremediabil unul de altul şi am ajuns să ne promitem loialitate veşnică.

Era un căţeluş de vreo două luni şi câteva zile am tot trecut pe lângă el în drum spre serviciu. A doua zi mi-am promis că îl iau acasă dacă îl mai găsesc.

Stătea în acelaşi loc, cu ochii umezi şi scâncea. N-am mai aşteptat să mă întorc de la serviciu, l-am luat cu mine, i-am pus într-un capac de borcan nişte lapte de la supermarket şi am suportat privirile celor de la birou care erau enervaţi de gestul meu şi, mai ales, de scânceala lui Pufuleţ, cum l-am botezat pe loc.

Timpul a trecut, iar Pufuleţ a ajuns un câine de talie înaltă şi la fel de vesel şi dornic de afecţiune ca atunci când ne-am cunoscut. Am avut mereu grijă de el şi nu i-au lipsit gustări, mâncare de câini, bolul de apa, ieşiri în parc, socializarea cu alţi blănoşi etc.

Am trecut printr-o perioadă grea amândoi, atunci când am crezut că îl voi pierde. Slăbise brusc, iar acest lucru m-a determinat să-l duc la veterinar.

Medicul m-a sfătuit să îi schimb dieta şi să am grijă să aibă cât mai multe vitamine şi minerale, chiar să îl trec pe hrană de juniori pentru a lua iarăşi în greutate.

Un rol important în acest sens l-au avut suplimentele nutritive pentru câini şi realizarea unui program de îngrăşare sănătos.

Aceste suplimente nutritive l-au ajutat practic să se pună pe picioare. Evident nu numai ele, ci şi multă afecţiune, exercitii fizice, hrană adecvată şi altele. Dintre aceste produse delicioase, am încercat eficient următoarele:

  • Prăjitura Mr. Beef alcătuită din cereale, carne şi produse secundare de origine animală, uleiuri şi grăsimi, minerale. De obicei, i-am servit-o doar ca formă de recompensă sau ca o gustare între mesele principale. A savurat-o încântat de gust şi a mai cerut;
  • Oasele biscuit cu miel, o gustare ocazională, la fel de bine primită, conţin pe lângă celelalte ingrediente de la prăjitură şi 4% orez;
  • Crochetele din legume au fost aportul necesar de nutritivi, dar am ţinut cont de faptul că a fost nevoie să-i adaptez alimentaţia de bază în mod corespunzător;
  • Minicrochetele presate la rece, suplimente nutritive pentru câini, care sunt compuse din 40% proteine, grăsime 7%, fibre brute 3%, cenuşă brută 3%.

Hrana pentru câinele meu a fost foarte importantă în procesul de ingrăşare şi de refacere a condiţiei fizice, dar fără iubire şi atenţie nu ar fi reuşit să devină suficient de motivat pentru a-şi reface viaţa alături de mine.

Stăpânii de animale ştiu că există situaţii dificile în viaţa patrupedelor şi pe care trebuie să le rezolve cu ajutorul medicului.

O situaţie cu care mulţi s-au confruntat a fost atunci când câinele s-a îngrăşat peste măsură, fapt pentru care este recomandat să te informezi de aici cu privire la ce soluţii ai în acest caz.

În concluzie, orice prieten blănos poate rămâne mereu sănătos dacă stăpânul este atent la nevoile sale, indiferent că este vorba despre hrană, iubire sau socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Tablouri din închisori comuniste

Descrise recent, cu amar inevitabil, de două victime ”găzduite”...

Accident pe drumul expres Craiova-Piteşti. Circulaţie închisă de tot

Traficul pe drumul expres Craiova-Piteşti (DEx 12) este blocat...

16 august, zi naţională de comemorare a martirilor Brâncoveni

"Ziua de 16 august este marcată în fiecare an...

Începe sesiunea bacalaureatului de toamnă

Marţi, 16 august va avea loc proba scrisă la...