Caz de infectare cu coronavirus la clubul FC Argeş. Meciul din această seară, cu CS Mioveni, a fost amânat

Date:

Share post:

„Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul programat inițial azi, 14 iulie, de la ora 20, după ce o persoană din cadrul clubului FC Argeș a fost depistată pozitiv”, a informat azi Federaţia Română de Fotbal, printr-un comunicat de presă.

„Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional.

Decizia a fost luată având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferințe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile.

DSP Argeș a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești”, a mai transmis biroul de presă al FRF.

Cazul de infectare cu coronavirus (Covid-19) nu e primul înregistrat la echipele de fotbal din liga 2. Şase jucători de la Petrolul Ploieşti au mai fost confirmaţi şi, ulterior, izolaţi de coechipieri.

Imaginea de sus este cu scop strict ilustrativ, nu are legătură cu cel infectat.

Nota redacţiei – Aşa cum am procedat de fiecare dată, de la începutul pandemiei de coronavirus, nu vom dezvălui identitatea celui infectat, din cadrul clubului FC Argeş, înainte ca aceasta să fie făcută publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular