Cauzele incendiului de azi, la Moşoaia: un scurt-circuit şi nişte bidoane cu alcool

Date:

Share post:

Pompierii de la ISU Argeş au finalizat ancheta preliminară privind cauzele producerii incendiului de azi, din satul Smeura, comuna Moşoaia, care a mistuit o vilă.

Pompierii au conchis, deocamdată, că focul a izbucnit de la un scurt-circuit electric, apoi flăcările au fost potenţate de nişte bidoane cu alcool depozitate în clădire.

„Incendiul a pornit din garajul casei, posibil din cauza unui scurt circuit produs la nivelul unui conductor electric, iar ulterior flăcările s-au propagat cu repeziciune pe fațada construcției la aproximativ 40 mp de acoperiș și în interiorul locuinței la o bucătărie și într-o baie.

În garaj se aflau depozite niște bidoane din plastic cu lichid inflamabil (alcool etilic) și mai multe materiale combustibile.

La nivelul casei au ars elemente de mobilier și tâmplărie, aparatură electrocasnică și electrică, plus alte obiecte constituite din materiale combustibile.

Mare parte din interiorul locuinței s-a degradat din cauza degajărilor mari de fum”, a informat biroul de presă al ISU Argeş.

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular