Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Argeş, tragedia rutieră de azi, de la Valea Ursului, ar fi fost provocată de conducerea cu viteză excesivă, în condiţii de carosabil umed.

În urma tamponării violente cu o utilitară, şoferul vinovat de producerea acesteia a murit.

Menţionăm, însă, că ancheta Poliţiei nu e încă finalizată, fiind vorba, deocamdată, doar de concluzii preliminare.

„Din primele verificări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN7, din direcția Rm. Vâlcea către Pitești, nu ar fi adaptat viteza în condiții de carosabil umed, în curbă la stânga, și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani, din jud. Ilfov, care se deplasa din direcția Pitești către Rm. Vâlcea.

În urma accidentului, șoferul autoturismului, precum şi cealaltă ocupantă a autoturismului de 22 de ani, din Pitești), au decedat.

Șoferul autoutilitarei a fost rănit și preluat de un echipaj medical în vederea transportării la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpa, iar cercetările continua pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here