După cum am informat, azi dimineaţă s-a produs un grav accident de circulaţie, pe Transfăgărăşan, pe raza comunei Arefu.

O maşină scapătă de sub controlul şoferului a ieşit de pe carosabil, s-a răsturnat de câteva ori şi a lovit o stâncă de pe marginea drumului.

Şoferul maşinii – probabil, şi din cauza nepurtării centurii de siguraanţă – a fost aruncat din habitaclu şi a murit pe loc. Ceilalţi doi ocupanţi ai maşinii au fost răniţi grav (multiple traumatisme şi fracturi).

Poliţia Rutieră tocmai a terminat cercetările preliminare şi a conchis că de vină pentru producerea accidentului e chiar conducătorul auto care a murit.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 29 de ani, din Rădăuți, jud. Suceava, care conducea un autoturism pe DN7 C, în localitatea Arefu, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga și, în condiții de carosabil umed, a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat într-o prăpastie, căzând tot pe carosabil, dar la diferență de nivel.

În urma accidentului, șoferul a decedat, iar ceilalți doi ocupanți ai autoturismului, un bărbat de 29 de ani, respectiv un tânăr de 18 ani, ambii din jud. Bacău, au fost răniți și transportați la spital cu multiple traumatisme.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis biroul de presă al Poliţiei Argeş.

O observaţie, făcută de un cititor: poate că, dacă pe sectorul de drum unde s-a produs tragedia, ar fi fost instalat parapet de protecţie, urmările accidentului ar fi putut fi mai puţin grave.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here