Protestul respectiv, care a avut loc în Piaţa Victoriei, „a fost inițiat pe Facebook de pe un cont creat în urmă cu câteva zile. Organizatorii au pretins că lumea va fi simultan în stradă la Brașov, Cluj și Sibiu. În orașele menționate a fost însă liniște”, se arată într-un articol publicat pe portalul reţelei de presă locală PressHub.

„La București au fost doar câteva sute de oameni. Unii erau susținători și simpatizanți ai PSD, persoane asociate unei publicații de propagandă rusească, versiunea în limba română, câțiva reprezentanți ai unei mișcări extremiste, dar și un fost politician, eliberat din închisoare, după ce a fost condamnat pentru infracțiuni de luare de mită și trafic de influență”, mai menţionează articolul citat.

Publicaţia pro-rusă în discuţie este cunoscutul portal al Kremlinului, Sputnik, iar fostul politician condamnat pentru că s-a dedulcit la şpăgi e nimeni altul decât fostul lider FSN, ministru şi europarlamentar Adrian Severin.

De menţionat că participanţii la protest nu au respectat mai deloc recomandările de distanţare fizică între persoane şi – cei mai mulţi dintre ei – nu au purtat nici măşti de protecţie.

Citiţi integral articolul din care am citat accesând link-ul:

sursa foto: PressHub, via Epoch Times România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here